A DM-es és a Rossmann-os biztonsági őrök mindenkiről azt hiszik, hogy tolvajok?
elég gáz...
velem olyan volt h vettem egy hajvédőt és nem jól húzták le a pénztárnál..kifizettem meg minden és amikor mentem ki a riasztórendszer besípolt...-.-
csak pár "kedves" ismerős volt ott de akkor is nagyon gáz..
meg én is utálom h a biztonsági őr állandóan bámul...
Akkor "szerencsére" nem csak én vagyok így! De igaz, hogy csak azért követnek, hogy ne lopjunk mert túl sok a lopás, de pl. amíg minket figyelnek 10 cm távolságról, addig bárki más ezalatt a negyed óra alatt kilopja a fél boltot...
Kasszás történetem nekem is van, amikor szabályosan rámordított a kiscsaj, na az volt az a pont, amikor már énis visszaordítottam...
Azokról pl akik köszönés nélkül ballagnak be az üzletbe akkora arccal hogy alig fér be a kapun azokat alapból követem mert tudom hogy idegesítő! Épp annyira mint az hogy szarba nézik az embert a kedves vásárlók és ba**nak visszaköszönni, még a fejüket is elcsapják! De ha segítség kell akkor tudnak nyájaskodni meg kiderül az is hogy tudnak beszélni! Nem érdekel az minket hogy hogy néz ki a tisztelt vásárló, mert láttam már olyan dolgokat amit nem hinnétek el! A legnagyobb tolvajok bizony jól öltözöttek, nem pedig a "szakadt munkás". Ja az is előfordul hogy kicsit ingerültebben szólok vissza azoknak akik rászolgálnak! Háborognak ha van pofám rászólni hogy ne bontsa meg a bontatlan parfümöt stb...
-Akkó hogy szagoljam meg?
Bontatlan termékről van szó! Örülnétek pl egy félig kifújt parfümnek/dezodornak karácsonyra?
NEM!
Akkor meg mit nekem pampog hogy nincs tesztere? Én tehetek róla hogy nem küldött a központ tesztert?
Ez a munkánk! Nem kell ide jönni vásárolni ha nem tetszik a rendszer! Nekem attól nem lesz több vagy kevesebb a pénzem a pénzem!
:) Egy Rossmannos őr
Érthető a vásárló álláspontja is és a biztonsági őré is. Amit a vásárló érez a helyzettel kapcsolatban, arra a legjobb szó nem az idegesítő hanem a megalázó és frusztráló. A feltételezés is sért, hogy elemelnék bármit. Persze senki arcára nincs ráírva, hogy "becsületes" vagy "tolvaj". Megértem az apró dolgok miatti aggodalmat, de lássuk be egy központi művészellátóban is jó pár apró dolog található, aminek néha darabja 15 ezernél kezdődik, mégsem áll lesben három biztonsági őr. Vagy egy műszaki cikkeket árusító boltban... vagy egy gyógyszertárban. Ha úgy vesszük, a legtöbb tétel mind elfér egy zsebben, a legtöbben mégsem azzal a szándékkal térnek be munka után, hogy "jöttem lopni egy kicsit". KÖnyörgöm az egész üzlet be van kamerázva, ráadásul áruvédelmi kapu is van. Saját szememmel láttam, ahogy az egyik vásárló kiszaladt az áruval, a biztosági őr pedig nem tudta megcsípni, mert nem a kapu mellett állt, hanem egy nem tolvaj vásárlót követett.
Szerintem az lenne a megoldás, ha az őr a kapu mellett állna, a vásárló nyugdtan várásolhatna, és az üzlet polcai mögött (pl a kis tükör mellett) lenne egy beépített kamera, ami rögzíti a tolvaj arcát és a lopást magát. Egy másik biztonsági őr meg ülne a monitor mögött, mint pl. sparban, tescoban. Sokkal hatékonyabb munkát végezhetnének és a vásárló is kisebb gyomorideggel menne be egy doboz hajfestékért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!