Szeretnek lezervagassal foglalkozni es fa disztargyakat kesziteni. Hol lehet ilyen gepet kapni?
Az alabbi kepen szereplo fa disztargyakhoz hasonloakat akarok kesziteni: [link]
A kerdesem az, hogy hol lehet kapni ilyen gepeet, milyen parameterekkel kell, hogy rendelkezzen. Sokat neztem az internetet de nagyon sok a "kamu" áru.
Elso: koszonom, hobbi szinten foglalkoznek ezzel es tudom, hogy vannak kis asztali gepek max 100-150 ezer forinter, amivel ellehet bohockodni, nekem olyan kellene.
Masodik: koszonom a valaszt, olvastam a blogot de abbol nekem nem derul ki maganak a gepnek a tipusa. Illetve amelyikhez odavan irva, arrol nem talalok rendes leirast/videot, illetve megbizhato rendelo-linket.
Harmas: sajnos ok ipari szinten foglalkoznak ezzel, az tobb millios gepeket jelent. Illetve nemhinnem, hogy megmondanak a legkisebb/legolcsobb tipusat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!