Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha a bevásárlóközpontban, az...

Ha a bevásárlóközpontban, az önkiszolgáló kasszánál, valamelyik péksüteményt szándékosan egy olcsóbb péksüteménynek ütöm be a gépbe, és azt kifizetve távozok, akkor az lopásnak számít?

Figyelt kérdés

2021. jan. 11. 18:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%
11: ja-ja, azt hiszi, hogy itt is putriszökevények fórumoznak... :-D
2021. jan. 12. 12:38
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze, mert itt mindenki olyan becsületes, hogy soha egyszer nem csinált olyat, ami levan írva szabály/törvénysértésnek. Az egész ország a csalásra épül, mindenki ezt tanulja meg elsőként gyerekkorában. Azért mert én néha 100 ft-al kevesebbet fizetek, nem fizetem meg azt a szaros 27%-os áfát, ezért már bűnüdő vagyok, meg etnikum. Van baj a fejekben látom.
2021. jan. 15. 07:53
 13/18 anonim ***** válasza:
82%

Nem, Ármándó, tévedsz. Ez csak a tolvajok önigazolása, amit te itt előadsz.

A lakosság döntő többsége nem tolvaj, nem lop, és elítéli a fajtádat - ahogy elítéli a nálad nagyobb és a nálad is pitiánerebb tolvajokat is.

Attól, hogy te a családodban ezt látod, hogy téged erre neveltek, még nem mindenki tolvaj. Talán a faludban sok van, ezzel nem tudok vitatkozni...

2021. jan. 15. 09:14
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
13: gyönyörűen bemutatod, hogy a fejedben a putri lakozik.... El sem tudod képzelni, hogy az emberek többsége nem lop, csal, hazudik, bűnözik....
2021. jan. 15. 09:41
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

Áhh, most látom, a 14-es kolléga már megelőzött... :)

"a tolvajok önigazolása, amit te itt előadsz."

PONTOSAN!

2021. jan. 15. 09:42
 16/18 anonim ***** válasza:
62%
Etnikumra való tekintet nélkül az amit csinálsz, cigánykodásnak nevezik. A szó eredetét magyarázni sem kell.
2021. jan. 15. 14:50
 17/18 anonim válasza:
Szabad tudni, hogy mibe fogod fektetni azt a sok sok pénzt, amit ezzel megspórolsz?
2021. jan. 21. 21:38
 18/18 Loloka30 válasza:
0%
Mwnnyi becsuletes ember. Viccesek vagyok. Ilyen aram mellett balek aki nem lop... Ez teny ti luzerek😂😂😂
2022. szept. 22. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!