Mi ez a "világjegy" dolog mostanában?
Utána néztem: Van valami a Vodafonnál, meg a Telenornál is, ami hasonló.
"Hol emlegetik?"
Hallottam már fél füllel élő szóban, de akkor nem foglalkoztam vele, elengedtem. De pl fórumokon, facebook csoportokban is látom, hogy írják, kacsintó, vigyorgó szmájlikkal. És nem értem mi a poén, vagy mire írják. Annyit nekem is sikerült kiderítenem, hogy valami filmre utalnak. De nem ismerem a történetet, vagy hogy ott ebben mi volt a poén.
Ötödik elemben volt a "Lilu Dallas. Világjegy!" jelenet.
Most tilos 20-5ig "élni" (megint csak egy túlzó költői kép). Akinek van munkáltatói engedélye, mehet, ahova tetszik. Ugye gyakorlatban, de elméletben nem. Aztán van, akinek olyan papírja van, hogy külföldre is mehet. De ez extrém kategória pl az aki kórházakat, gyógyszer gyárakat épít külföldön.
Nos a munkáltatói igazolást a korlátozások elkerülésére én is így mutatnám fel ebben a röhejes helyzetben, hogy közben azt mondom: Lilu Dallas. Világjegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!