Hálószobába műfű?
Figyelt kérdés
Üdvözletem! Hálószobám teljes területére tervezek műfüvet lerakni, mint padló szőnyeg. Milyen előnyei, hátrányai lehetnek ennek? Esetleg van olyan aki hasonlót csinált már? Előre is köszi :))2021. jan. 9. 17:01
1/5 anonim válasza:
1. ízléstelen.
2. porfogó
3.szívod be a műanyag részecskéket.
2/5 anonim válasza:
- (maganvelemeny: ronda)
- effektive takarithatatlan
- muanyagszagu lesz a szoba honapokig
- folyamatosan jonnek le a darabkak, mindened allandoan tele lesz zold muanyaggal
- kisebb dolgokat leejtve csak akkor fogod oket eszrevenni, amikor rajuk lepsz: fulbevalo, tollkupak, vagy akar apropenz.
3/5 anonim válasza:
Egyik ismerősöm rakott le a konyhába es neki tetszett mert ő szerinte jo volt ralepni. A felesége leszedette vele.
4/5 anonim válasza:
Csak akkor van értelme, ha építesz a szobába egy hétméteres kaput is, - ötös vonallal, tizenegyes ponttal és tizenhatos kontúrral. A kispadon meg elalszol majd valahogyan... Egyébként semmi értelme.
5/5 anonim válasza:
3as : kemény csávó az ismerősöd.
Kérdező : szerintem badarság lenne lakáson belül műfüvet letenni, nem praktikus és szerintem egészségtelen is. Ha mindennap porszivozod akkor sem lesz tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!