Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hálószobába műfű?

Hálószobába műfű?

Figyelt kérdés
Üdvözletem! Hálószobám teljes területére tervezek műfüvet lerakni, mint padló szőnyeg. Milyen előnyei, hátrányai lehetnek ennek? Esetleg van olyan aki hasonlót csinált már? Előre is köszi :))

2021. jan. 9. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

1. ízléstelen.

2. porfogó

3.szívod be a műanyag részecskéket.

2021. jan. 9. 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

- (maganvelemeny: ronda)

- effektive takarithatatlan

- muanyagszagu lesz a szoba honapokig

- folyamatosan jonnek le a darabkak, mindened allandoan tele lesz zold muanyaggal

- kisebb dolgokat leejtve csak akkor fogod oket eszrevenni, amikor rajuk lepsz: fulbevalo, tollkupak, vagy akar apropenz.

2021. jan. 9. 17:14
 3/5 anonim ***** válasza:
48%
Egyik ismerősöm rakott le a konyhába es neki tetszett mert ő szerinte jo volt ralepni. A felesége leszedette vele.
2021. jan. 9. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
66%
Csak akkor van értelme, ha építesz a szobába egy hétméteres kaput is, - ötös vonallal, tizenegyes ponttal és tizenhatos kontúrral. A kispadon meg elalszol majd valahogyan... Egyébként semmi értelme.
2021. jan. 9. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3as : kemény csávó az ismerősöd.

Kérdező : szerintem badarság lenne lakáson belül műfüvet letenni, nem praktikus és szerintem egészségtelen is. Ha mindennap porszivozod akkor sem lesz tiszta.

2021. jan. 9. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!