Elhunyt egy nagyon kedves barátom.A levelezéseit csekk befizetéseit én rendeztem az Ő pénzéből.Halálával hogy az ingatlanjában ne kapcsolják ki a szolgáltatásokat,villany,gáz ,víz.mit kell tennem?
Figyelt kérdés
Elhunyt egy nagyon kedves barátom.Az ügyeit én segítettem intézni.Mit tegyek hogy a szolgáltatásokat ne kapcsolják ki az ingatlanába?2021. jan. 8. 13:20
1/3 anonim válasza:
Ha van örökös, akkor ez az ő felelősségük. Ha nincs akkor meg az állam dolga.
2/3 anonim válasza:
Elzarhatod a focsapokat, kikapcsolhatod a meroorakat ... mast nem igen tehetsz.
3/3 anonim válasza:
Hát ha nincs senki örökös, hozzátartozó akkor az önkormányzatnál jelezd a dolgot.
Hacsak nem jelölt meg téged örökösként végrendeletben akkor neked nincs ott több dolgod.
Ha nincs végrendelet akkor a törvényes öröklés rendje lép életbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!