Legjobb barátnőkböl elenségek?
simán ;)
én az egyik u.tesómmal voltam legjobb bnő úgy 4 évig ...
azután egy pasi ügy miatt meg gyűlöltük 1mást.. nagyon nagy ellenségek vtunk ..
szwal simán :D
miért kérdezed amúgy? :D
Lehet. De egy idő után átcsap semlegességbe az egész gyűlölet. (nekem is volt egy barátnőm, előadta a hattyú halálát, lebukott, hogy a fél életét csak kitalálta, én megmondtam neki a szemébe az igazat, kiakadt, gyűlöltük egymást sokáig, aztán már semmit nem érzek évek óta)
20/L
10:59 vagyok
Mondjuk bennem van annyi gerinc, hogy a titkokat akkor sem adom tovább, ha az illetővel megromlik a kapcsolat.
Ennyi erővel senkinek ne mondjunk semmit, mert bárkitől visszahallhatjuk, és bárkivel vége lehet a kapcsolat, legyen az barát, pár, vagy családtag.
Simán. Nekem is volt egy "legjobb barátnőm" 5 évig. Mindent tudott rólam, megosztottam vele mindent. Ez lett a vesztem. Jártam egy pasival, mikor szakítottunk összejött vele. Ez még annyira nem is izgatott, mert nem voltam szerelmes a srácba. Rá 2 hétre ők is szétmentek. Aztán beleestem egy srácba, de néhány napra el kellett utaznom. Azalatt ők halálosan egymásba szerettek. Nemtom, hogy az a liba mivel vette le a lábáról a srácot...vagyis ötletem az van, de mindegy.
Na, akkor döbbentem rá, hogy milyen egy álszent liba is az én "legjobb barátnőm". Úgy adta elő mindenkinek - még nekem is - hogy ő megmentett engem egy rossz kapcsolattól, sőt még a meglévő kapcsolatát is feláldozta azért, hogy jobban megismerje a jövendőbeli pasimat.
Minden titkomat kifecsegte. Ennek ellenére, én tartottam a szám az ő titkairól...pedig azokon jobban lehetne csámcsogni, mint az enyémeken..., mert mint azt már írta valaki, van bennem annyi gerinc, hogy nem mondom el a titkait. És persze nem akarok lesüllyedni a szintjére.
Végigpörgettem azt az 5 évet. Rájöttem, hogy ez a csaj engem ki akart sajátítani. Ha más barátnőmmel mentem valahova és őt nem hívta, akkor megharagudott. Ha mással mentem valahova, és hívtam őt is, akkor az volt a baja, hogy miért jön az a más is, ő azt nem kedveli. Ha sikerült pasit fognom, akit nem nézett ki magának, akkor az volt a baja, hogy őt elhanyagolom.
Nekem nincs vele semmi bajom, még ezek után sem, köszönök neki, nem mindig köszön vissza, csak ha más is hallja hogy én ráköszöntem. De azért nem fogok vele újra barátkozni, bizalmasan beszélgetni és találkozgatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!