Szerintetek befestjem a vilagosbar hajam szőkésre?
Figyelt kérdés
2021. jan. 7. 23:05
11/19 anonim válasza:
"pszichopata vadállatok"
Van ám ott gond! Lehet, hogy tényleg nem itt van a helyed...
12/19 anonim válasza:
Már bocsáss meg, de akibe annyi empátia nem szorult, mint egy krumpliba, arra nem tudok mit mondani ☺️❤️
13/19 A kérdező kommentje:
Már elnézést mindenkitől, nagyon kedvesek vagytok, hogy lemondotok, hogy nem vagyok túl intelligens. Miért is ne lennék ?
Szlovákiában élek, szlovák iskolába jártam, nem tanultam magyart soha az életben. Kicsit megérthetnétek, nem kéne mindjárt lehordani.Nem hiszem, hogy bárkinek bármivel ártottam.KÖSZÖNÖM.
2021. jan. 8. 22:51
14/19 A kérdező kommentje:
Mindezek ellenére próbálom magamból a legtöbbet kihozni.
2021. jan. 8. 22:54
15/19 anonim válasza:
Bocsáss meg kérdező, így már teljesen érthető. Nem is gondoltam bele, hogy lehet más is az oka. Tényleg őszintén sajnálom!
16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm megértésed kedves 15ös:)
2021. jan. 8. 23:31
17/19 anonim válasza:
Hát előtte nem voltam olyan kedves..
De attól még pszichopata nem vagyok, ahogyan azt itt írta egy ember. Kicsit talán túlreagálta, de nem mindegy.
19/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz 17es, de nem tudta az okot, ezért valamilyen szinten megértem
2021. jan. 8. 23:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!