Érintett vagyok egy diplomomunka résztvevőjeként.Engem mértek fel anno és fejlesztettek egy egyetemi dolgozat keretén belül? Azon az egyetemen járok 20 évvel később és ki szeretném kérni az egyetemtől azt a diplomamunkát amiben szerepek.
Figyelt kérdés
Lehetséges ez vagy etikátlan?2021. jan. 7. 02:23
1/4 A kérdező kommentje:
Szerepelek.
2021. jan. 7. 10:40
2/4 anonim válasza:
Baba korodban foglalkoztak veled, és arról szól az a diplomamunka?
Miért lenne ez etikátlan?
Ha érdekel és még fellelhető a könyvtárban, vagy irattárban, akkor szerintem ki is kölcsönzik neked. Vagy ha nem kölcsönözhető, az olvasóteremben kézhez kaphatod.
3/4 A kérdező kommentje:
Állitolag alap licensz dolgozat volt azt titkositják.De, ha én vagyok az érintett a dologban,be tudom bizonyítani akkor kiadják nekem a dolgozatot?
2021. jan. 7. 22:52
4/4 A kérdező kommentje:
A mesteri illetve doktori már nyilvánosabb.
2021. jan. 7. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!