Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Levágassam a hajam nagyon...

Levágassam a hajam nagyon rövidre?

Figyelt kérdés
Le akarom vágatni a hajam nagyon rövidre (ezalatt nem a vállig érőt értem, hanem a kb. 4-5 cm-eset). Néztem egy sorozatot, ahol a csajszinak, ilyen nagyon rövid haja volt, és nagyon jól állt neki. Nekem is megjött a kedvem ahhoz, hogy kipróbáljam ezt a frizurát, csak fogalmam sincs róla, hogy jól állna-e. Utoljára, amikor 7 éves voltam, volt rövid hajam, azóta hosszú, félhosszú volt. Attól félek, hogy nagyon hülyén fogok kinézni, és, akkor várhatok egy csomó időt, amíg visszanő. Most vagyok 8. osztályos, ezért végképp nem akarok bénán kinézni, mikor kezdem a 9.-et, mert nem akarom, hogy az új osztálytársaim egyből kinézzenek. Szóval elég tanácstalan vagyok, de mindenesetre, ha most nem is vágatom le, egyszer az életben ki akarom próbálni.

#frizura #rövid haj #Stílus változtatás
2021. jan. 5. 17:52
 1/7 anonim válasza:
Mit lehet tudni rólad? Mi a kiszemelt fazon, és milyen az arcformád?
2021. jan. 5. 18:09
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Ha gondolod, és van rá elég anyagi kereted, előbb próbálj ki egy parókát. Onnan tudni fogod, hogy mennyire áll jól a rövid haj, vagy sem. És nem lesz mit megbánni. :)
2021. jan. 5. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem akár rövidebbre is. Én fél centisre gépeltettem le a derékig érő hajamat annyi idősen, és a legjobb döntés volt, azóta is imádom a rövid hajamat.
2021. jan. 5. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
44%
Lány vagy? A kérdésből ez számomra nem derült ki egyértelműen, viszont lányok esetében nagyon nagyon kevés akiknek jól áll a rövid haj.
2021. jan. 6. 04:04
 5/7 anonim ***** válasza:
50%

Rövid haja bárkinek lehet.

A hosszú haj a szép és az egyedi.

2021. jan. 6. 04:32
 6/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem pedig pont hogy az az egyedi, amikor valaki a tucat hosszú haj helyett egy egészen rövid frizurát tud jól viselni nőként.
2021. jan. 6. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

"tucat hosszú haj"

Tessék?

2021. jan. 6. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!