Hogyan lehet Ebay-en eladni/szállítani?
Sziasztok!
Ebay-en szeretnék eladni dolgokat, de nem vagyok tisztában a szállitás menetével és hiába keresgélek neten válaszok után, nem találok semmit.
Magyarországról szeretnék eladni, de nem tudom, hogy hogyan kellene kitöltenem ezt a részt: [link]
Minden szolgáltatás, amely a szállitást biztositaná, az Amerikára vonatkozik.
Esetleg tudna e valaki segiteni kitölteni ezt a részt ( [link] ) vagy elmagyarázni hogy mit hogyan és miért?
Nem lehet, hogy először be kéne állítanod valahol, hogy nem Ámerikában vagy?
Esetleg jobb lenne az ebay.de-t használni?
Kedves Kérdező!
Elnézést hogy nem a kérdésedre válaszolok, én is ebay-es eladás előtt állok, szeretném én is elsajátítani. Nagyon hálás lennék ha akár privátban is tudnál nekem válaszolni pár kérdésre. Előre is nagyon köszönöm a segítséged!
Nekem sajnos az adózás menete/mikéntje nagyon nem tiszta.
Ebay-es eladáshoz szükségem van cég létrehozásához? Ha nem, akkor miként tudok adózni? Kell-e utána adózni? Nyílvánvalóan ha valakinek sikerül akár több millió forintot is összeszednie 1 év alatt, az nem maradhat adómentesen. Miként kell cselekedni hogy minden szabályt be tudjak tartani?
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!