Jól látom,hogy magyarországon a tuskó,tiszteletlen,egoista emberek vannak többen?
Figyelt kérdés
Egyre többe lehet bele botlani.2020. dec. 30. 16:34
1/13 anonim válasza:
Beszéltél mind a kilencmillióval, felmérted a személyiségüket, nyilvántartásba vetted mindet, vagy csak van néhány unszimpatikus ismerősöd?
2/13 A kérdező kommentje:
Szerintem csak elég körbenézni az életben,sokszor akik külföldön vannak is magyar ás magyar alá
2020. dec. 30. 17:10
3/13 A kérdező kommentje:
Sőt elég körbenézni a forgalomban is vezetési stílusok meg lehetne sorolni
2020. dec. 30. 17:11
4/13 anonim válasza:
Igen, sokan például magyarországnak írják közülük a Magyarországot!
5/13 anonim válasza:
Szerintem nem, csak mivel eltérnek a normától, megbotránkoztatóak és hangosak, többnek tűnnek.
Azt szoktam mondani, hogy minden egyes utamon, amikor autóval megyek (és nem is messzire), össze szoktam futni legalább két idióta sofőrrel. Sokan vannak - de a közlekedők 99%-a ettől még teljesen normálisan vezet.
6/13 A kérdező kommentje:
4/
Burkolt célozgatás,oké.
2020. dec. 30. 18:23
7/13 A kérdező kommentje:
5/
Én elég sokkal szoktam összefutni ha vezetek.
2020. dec. 30. 18:24
8/13 anonim válasza:
#7 Oké, de ezek már relatív, egyénfüggő, ingerküszöbfüggő, és területfüggő tapasztalatok.
Vagyis általánosságokat levonni belőlük nem célszerű.
9/13 A kérdező kommentje:
8/
Csak a legnagyobb baj,hogy sokan el sem ismerik a hibáikat.Én elismerem ha hibáztam még ha fáj is.
2020. dec. 30. 18:31
10/13 anonim válasza:
#9 Igen, ezzel nem lehet mit tenni. Igyekezzünk korrektek maradni, és nem foglalkozni azokkal, akikkel nem érdemes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!