Egy kis nyakláncot és fülbevalót fel lehet adni postakész borítékban?
Figyelt kérdés
Eladnék néhány régi ezüst ékszerecskét és arra gondoltam, hogy beraknám sima postakész borítékba és bedobnám a postaládába.
Pici kis ékszerek, amúgy simán belefér egy borítékba és bármilyen postaládába.
"Biztonságos" így levélként feladni?
Simán elviszi a postás ha tapintásra egyértelmű h nem papírlapok vannak benne?
Köszi!
2020. dec. 29. 16:11
11/15 anonim válasza:
Fel, csak nincs semmi garancia arra, hogy el is jut a címzetthez. Ismertem olyan postást, akinél nemes egyszerűséggel "eltűntek" az értékkel bíró küldemények. Igaz, ez nem tegnap volt, - de volt és lehet, hogy van is még ilyen jelenség.
12/15 BlackSword válasza:
De, az ajánlottal sorba kell állnod a ragszám miatt, azt a postán ķapsz, hozzá, és így tudod nyomon követni... az ajánlott azt jelenti, hogy könyvelt küldemény, egyébként semmi értelme sincs...
13/15 anonim válasza:
A sima borítékban feladással az a baj, hogy az ékszer simán kiszúrja a papírt és kihullik a borítékból. Lehet, hogy amire megkapja a címzett már csak egy üres boríték lesz rajta egy lyukkal. Szóval én mindenképpen béleltbe raknám.
14/15 A kérdező kommentje:
igen, úgy gondoltam, hogy műanyag tasakba belerakom és mondjuk papír közé
2021. jan. 1. 14:41
15/15 anonim válasza:
De mi a helyzet az elsőbbségi postakész boritekkal, azt is be lehet dobni siman?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!