Akik sorsjegyre váltották a Netpanelen összeszedett negyedév alatt megszerzett pontjaikat és nyertek, azok hány sorsjeggyel értek el nyereményt és mit nyertek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 13:56
1/18 A kérdező kommentje:
Senkinek nincs semmilyen ezzel kapcsolatos tapasztalata?
2020. dec. 29. 16:59
2/18 anonim válasza:
kíváncsi vagyok én is erre
nekem kicsit csalásnak tűnik a játék
viszont az 1000ft-os utalványt tényleg ki küldik ami elenyésző bár a semmi nél több sőt azért hogy válaszolgass pár kérdésre akkor amikor neked jó,nem rossz. Végül is ha nem váltod be azonnal csak gyűjtögetsz akkor több is és ki tudja egyszer majd nagyobb összeg is lehet. A sorsolásban viszont nem tudok bízni jó mondjuk 3000-rrel tavaly neveztem hisz lottót is veszek néha de mind kettőt csalásnak gondolom.
3/18 anonim válasza:
boldog új évet kérdező és úgy amúgy mindenkinek!
4/18 A kérdező kommentje:
2: én a 10.000-es utalványt is megkaptam.
2020. dec. 31. 12:10
5/18 anonim válasza:
nah az remek
és sorsoláson nyertél már?
mennyi sorsjeggyel játszottál/játszol?
6/18 A kérdező kommentje:
Most 4057 db sorsjeggyel vágok neki a sorsolásnak.
2020. dec. 31. 19:04
7/18 A kérdező kommentje:
Eddig sorsoláson még sose...
2021. jan. 1. 00:52
8/18 anonim válasza:
hát remélem nyerünk bár én csak 1000.res sorsjegyekkel megyek
sok szerencsét köszi a választ
9/18 A kérdező kommentje:
Most meglepetten tapasztaltam, hogy 2020.december 31-én éjfélkor nem ért véget a negyedév, hanem -az itt leírtakkal ellentétben: [link] -hanem továbbra is engedi gyűjteni a pontokat, és azt írja, hogy a soron következő, aktuális sorsolás 2021.04.05-én lesz. Tudja valaki, hogy mi történhetett?
2021. jan. 1. 10:59
10/18 anonim válasza:
jah én is láttam be sae tudom váltani az utalványom
hát nem tudom hát ha korrigálják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!