Milyen viszonyban vagytok az osztálytársaitokkal?
Ugye nem te döntöd el, hogy kik legyenek az osztálytársaid, viszont a barátaidat igen. Az osztályodban hány igaz barátod van, és hánnyal vagy jóban? Hány embert utálsz, és úgy összességben milyen a viszonyotok? A barátaid csak az osztályban vannak, vagy ezen kívül más barátokkal is rendelkezel?
kort és nemet is.
Nekem két igazi barátom van: öcsém, meg egy osztálytársam, de vele már sokkal régebb óta ismerjük egymást, mint a középsuli :) Velük mindent meg tok beszélni, meg 1000%ig megbízunk egymásban.
Van ezen kívül még vagy 5-6 barát, főleg osztálytársak, meg rengeteg haver, ők osztályból is meg máshonnan is, mindenhonnan :D
Utálni nem utálok senkit, meg sztem engem sem utál senki (na jó, 1-2 exem lehet XD). Nem vok utálkozós típus :D
17/F
Mi 26an vagyunk 13 fiú 13 lány, egyik lánnyal nagyon jóba vagyok, amúgy a csajom :) , igazából 10 emberrel jól kijövök fiúk-lányok. 1 éve egy barátom sem volt, mert mindenki az én barátnőmmel akart járni, de nekem sikerült
16/F
37-en vagyunk az osztályunkban. Ebből van 1 igaz barátom, és 4-5, akik nagyon közel állnak hozzám. A baráti köröm összesen áll úgy 7-8 emberkéből. Utálni nem utálok senkit se, de a közösség fele nem nagyon szimpatikus nekem, mert kis k.urvákból áll. :/ A másik fele meg díszbu.zikból. Elég rossz a mi osztályunk, valahogy kevés lett benne a normális ember, és nem egózásból mondom, ezt nem csak én látom így, hanem tanárok, évfolyamtársak stb.
Ezek ellenére nem olyan rossz a viszonyunk, bár van egy-két olyan éretlen fiú, aki képes azért utálni a mi bandánkat, mert nem vagyunk plázapics.ák. -.-"
Szerencsére vannak haverjaim az osztályomon kívül is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!