Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elhiszed, hogy 2012-ben eljön...

Elhiszed, hogy 2012-ben eljön a világvége? Mi a véleményed róla?

Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 11:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2013- óriási napkitörések várhatók, amik leállíthatják a telekommunikációs rendszerünket, és mivel, már szinte minden elektromosan vezérelt, ha ez télen történik akkor bajban leszünk. Volt róla egy dokumentum film a Discoveryn.
2010. aug. 13. 22:52
 12/13 anonim ***** válasza:

Valami olyasmit elhiszek TALÁN, mint az első válaszoló.

Azt pedig olvastam, amit az utolsó írt. Most erre mit mondjak?! Elég hitelesen volt megírva, mindent megmagyaráztak, alátámasztottak. Na, bumm. Nem tudom, az viszont biztos, hogy nem értem ezt a hírtelen időváltozást ami mostanában van, legalábbis erre. Még soha nem láttam ilyen viharokat, ennyire meleget egyik nap, hideget a másik nap (sőt még nagyanyám sem), de ez nem világvége, lehet, csak éghajlatváltás is.

Szóval nem tudom mit higyjek, mit ne. :D

2010. aug. 13. 23:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a véleményem, hogy minden 2012-ző szánalmas, de a legszánalmasabbak az adminok, akik benthagyják a 120000-ik ugyanilyen kérdést, de a jogos méltatlankodást persze feljelentésre törlik. Volt és lesz is nálam sokkal durvább hozzászóló is.
2010. aug. 13. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!