Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Animések, miért?

Animések, miért?

Figyelt kérdés
miért van az, hogy amikor valaki animés kérdést tesz fel, pl ajánlást kér, akkor csak azért lepontoznak egy válaszolót mert ő nem szereti azt az animét?

2020. dec. 25. 22:31
 1/10 A kérdező kommentje:
persze tudom, hogy nem csak ezzel a témával van így, de én az animékkel kapcsolatban találkoztam ilyennel
2020. dec. 25. 22:36
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Mert ilyenek az emberek.

Egyébként erről az oldalról a pontozás lehetőségét egy az egyben

kiírtanám mert szörnyű amit művelni tud az emberekkel..

Lásd a példám:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1086..

Az első 4! válaszban kiderült a gyermek kérdésére a válasz

aztán még 12! kommenten keresztül azon vitatkozott a báránycsorda,

hogy miért kapott ennyi fel-pontot az első két válasz.

Mindezt karácsonykor.

Szánalom amit letudnak művelni az emberek.

Az meg, hogy ha valami nem tetszik nekik lepontozzák egy az egyben hülyeség, mert a pontozási rendszer ezen az oldalon még mindig arra alapul, hogy egy válasz mennyi hasznos, vagy az ellenkezője. Ha a kérdező számára az adott válasz amiben szerepel az az anime ami pl. neked nem tetszik viszont a kérdés íróját megihlette, akkor neked semmi jogod lepontozni őt, mer hogy az az anime neked éppen nem tetszett.

Ez nem így megy.

2020. dec. 25. 23:05
 3/10 A kérdező kommentje:
pontosan! amugy pont olvastam az előbb, amit most a linken küldtél, és ezért írtam, mert így semmi értelme az egésznek. azért lepontozni valakit mert nem egyezik a véleményetek, nem ez a lényeg, ha választ ad a kérdésre, vagy hogy mondjam...
2020. dec. 25. 23:37
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Mindenkinek szíve-joga elmondani a véleményét. Szabad országban élünk, szólásszabadság van. Ennyi.
2020. dec. 26. 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:
37%
4-es vagyok. Amúgy be lehet állítani úgy a kérdést, hogy ne lehessen pontozni. Csak mondom. :)
2020. dec. 26. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Előző vagyok. Amúgy ez nemcsak az animés kérdéseknél van így. Nézz meg bármilyen kérdést bármilyen kategóriában. Ugyanígy meg a fel és lepontozás. Nem animés egyediség. :)
2020. dec. 26. 09:02
 7/10 anonim ***** válasza:
#5, nem, nem lehet sajnos. A szavazás lehetőség be/ki-je nem a pontozást jelenti, hanem hogy akarsz-e válaszlehetőségeket megadni a kérdésed alatt. Mi felhasználók a pontozási rendszer jelenlétét nem tudjuk befolyásolni - csak oldal szinten van, hogy néhány kategóriában ki van kapcsolva a pontozás (pl. Ismerkedés).
2020. dec. 26. 14:53
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os: tudom utólag oda is írtam, én voltam az 1-es, hogy nem csak animékkel van így, csak én ezzel kapcsolatban találkoztam még :)
2020. dec. 26. 16:57
 9/10 anonim ***** válasza:
61%

Lehet jobb lenne ez a pontozási rendszer úgy, hogy a válaszokra csak az adhasson pontot, aki azt a kérdést feltette, senki más. Akkor a kérdező eldöntheti, hogy számára a válasz hasznos volt-e vagy sem.

Nem igazán tetszik az, hogy ha nem tetszik egy anime, akkor lepontozzák a válaszolót.Feltettek egy kérdést, adsz rá választ, és azok akiknek nem tetszik az az anime lepontoznak :( Nem azért, mert a válasz rossz volt, vagy nem a jó válasz volt a kérdésre, hanem mert nekik személy szerint nem tetszik az anime amit ajánlottál.

Csak azt felejtik el, vagy csak nem akarják észrevenni, hogy az emberek és az ízléseik különböznek.

Lehet most is lepontoznak ezért, de nekem személy szerint nem tetszik pl. az Attack on Titan, de szeretem a SAO-t. Lehet bugyuta, sok hibával, tele kiszámítható közhelyekkel, de szerintem a célja az volt, hogy az emberek megismerjék és közben szórakoztató is legyen.

Mint könyveknél, filmeknél, embereknél.

Van aki ezt szereti, van aki azt. Mindenki más.

2020. dec. 26. 17:12
 10/10 A kérdező kommentje:
9-es: pontosan! teljesen egyetértek!
2020. dec. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!