Animések, miért?

Mert ilyenek az emberek.
Egyébként erről az oldalról a pontozás lehetőségét egy az egyben
kiírtanám mert szörnyű amit művelni tud az emberekkel..
Lásd a példám:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1086..
Az első 4! válaszban kiderült a gyermek kérdésére a válasz
aztán még 12! kommenten keresztül azon vitatkozott a báránycsorda,
hogy miért kapott ennyi fel-pontot az első két válasz.
Mindezt karácsonykor.
Szánalom amit letudnak művelni az emberek.
Az meg, hogy ha valami nem tetszik nekik lepontozzák egy az egyben hülyeség, mert a pontozási rendszer ezen az oldalon még mindig arra alapul, hogy egy válasz mennyi hasznos, vagy az ellenkezője. Ha a kérdező számára az adott válasz amiben szerepel az az anime ami pl. neked nem tetszik viszont a kérdés íróját megihlette, akkor neked semmi jogod lepontozni őt, mer hogy az az anime neked éppen nem tetszett.
Ez nem így megy.

Lehet jobb lenne ez a pontozási rendszer úgy, hogy a válaszokra csak az adhasson pontot, aki azt a kérdést feltette, senki más. Akkor a kérdező eldöntheti, hogy számára a válasz hasznos volt-e vagy sem.
Nem igazán tetszik az, hogy ha nem tetszik egy anime, akkor lepontozzák a válaszolót.Feltettek egy kérdést, adsz rá választ, és azok akiknek nem tetszik az az anime lepontoznak :( Nem azért, mert a válasz rossz volt, vagy nem a jó válasz volt a kérdésre, hanem mert nekik személy szerint nem tetszik az anime amit ajánlottál.
Csak azt felejtik el, vagy csak nem akarják észrevenni, hogy az emberek és az ízléseik különböznek.
Lehet most is lepontoznak ezért, de nekem személy szerint nem tetszik pl. az Attack on Titan, de szeretem a SAO-t. Lehet bugyuta, sok hibával, tele kiszámítható közhelyekkel, de szerintem a célja az volt, hogy az emberek megismerjék és közben szórakoztató is legyen.
Mint könyveknél, filmeknél, embereknél.
Van aki ezt szereti, van aki azt. Mindenki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!