Mit jelent az, hogy jampi? :O
Figyelt kérdés
A jampi angyalok című számban hallottam, találtam is rá definíciót, miszerint foglyot, szabálysértőt jelent, de ebben a dalban gondolom más jelentése van.2010. aug. 12. 18:51
1/6 anonim válasza:
Eddig csak úgy ismertem ezt a szót, hogy férfiakra mondták... kb. ma a srác meg a pasi felelne meg neki :)
2/6 anonim válasza:
Jampec, fiatal lázadó, aki a Fenyő Miki-féle zenét szereti. :-D
3/6 A kérdező kommentje:
: DDDD
2010. aug. 13. 00:12
4/6 anonim válasza:
tévedés! jampi azt jelenti hogy köcsög vagy csöves ilyesmit jelent!!!
6/6 Norbyhehe válasza:
Az utolsó válaszokat javítanám "köcsög vagy csöves". Csövest viszonylag elfogadható, hiszen jampik hordanak csőnadrágot így joggal akasztható rájuk ez a gúnynév. A jampi rockabilly könnyűzenei stílus követői. Amit Elvis Presley alapította és népszerűsítette. A rockabilly műfaj country és rhythm and blues keverékéből jött létre. Hazánkba Fenyő Miklós hozta be, de a Rockin Rockcats is folyamatosan népszerűsíti. A jampikat a hátra fésült haj, fél elegancia, ing, zakó, huzzentrogli, lakcipő jellemzi. Lázadó stílus ami nem össze keverendő az Anarchista Punkokkal. Tisztelettel egy jampi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!