Tudnátok mondani mostani kpop táncokat amik könnyűek?
Twice - I can’t stop me (elsőre nem tűnik könnyűnek, de ha egyszer elkezded tanulni sokkal könnyebb)
Nct - Make a wish (a dance break nem könnyű, azon kivül egy szimpla tánc)
Bts - Dynamite
Stray Kids - Back door
Nekem ezek könnyűek voltak és nem vagyok táncos, bár lehet ezek neked pont nem lesznek könnyűek ::
CLC - Helicopter
Nem, nem lehet annyira könnyű az elején, de ha a helyére kerül minden lépés, mindenki pontosan tudja, hogy mit csinál, utána könnyen összerakható és elég látványos.
Mamamoo - Aya
az elején nehéznek tűnik de ha már tanultál bármilyen k-pop táncot akkor sikerülni fog, sok sikert ☺️
Én nagyon kezdő vagyok, ráadásul botlábú is, viszont sokat kersgéltem a témában, így nagyjából el tudom mondani miket javasolnak:
Sunmi: Gashina - egyszerű lépésekből áll, viszont az elején egy asztalon van, de meg lehet valósítani a földön is. (én is ezzel a dallal kezdtem, tényleg nem nehéz)
Sunmi: LALALAY
BLACKPINK: Nagyából az összes koreográfiájuk egyszerű (kivéve a Don't Know What To Do
és a Whistle, de én már a Forever Young-ot is inkább középhaladónak mondanám), abból is a legkönnyebb a 4D és az As If It's Your Last. It is külön megemlíteném Jennie Solo-ját, ami szintén egyszerűbb.
MAMAMOO: HIP
HwaSa: Twit
Momoland: Thumbs Up
Momoland: Boom Boom
Momoland: I'm so hot
Red Velvet: Russian Rullette
Red Velvet: Zimzalabim
Red Velvet: Umpah Umpah
TWICE: Likey
TWICE: TT
TWICE: Dance the Night Away (ez egy pörgősebb, sok ugrállással, amihez kell állóképesség, de a mozdulatai nem nehezek)
TWICE: Heart Shaker
(G)-IDLE: Oh My God
Ha pedig inkább fiú koreográfiáról van szó (bár ezek nehezebbek):
BTS: GoGo
Exo: Love Shot
Exo: The Eve
Seventeen: Lef & Right
JYP (ft. Sunmi): When We Disco
BigBang: Bang Bang Bang
Pentagon: Shine
Got7:Just Right
Ennyit sikerült összeszednem, remélem tudtam segíteni
A Blackpink koreográfiák tényleg könnyűek (és egyet értek azzal, hogy a Don't Know What to Do az annyira nem), úgyhogy felsorolok néhányat amik úgy jók:
Playing With Fire
As If It's Your Last
Forever Young
DDU-DU DDU-DU
Kill This Love
How You Like That
Ready For Love
Pink Venom
Szóló:
Jisoo - Flower
Jennie - Solo, You & Me (nem a remix egyikből sem)
Rosé szerintem az On The Ground is könnyű
Lisa szólójai közül meg s Money a könnyebb, ha jó a lábmozgásod.
A nehezebbek:
Boombayah
Whistle
Don't Know What to Do
Lovesick Girls
Szóló:
Lisa - Lalisa
Azt hiszem ennyi! 👋👋
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!