Ha egy internetes oldalon hazudok az életkoromról az kiderül?
Figyelt kérdés
Van egy olyan oldal ahol 18 év alatt nem lehet rendelni, de tetszenek a termékeik. Kiderülne ha onnan rendelnék hogy nem vagyok annyi?2020. dec. 15. 10:54
1/5 anonim válasza:
Kiderülhet, mert kérhetik, hogy bizonyítsd az életkorod. Ugyanis nem csak rád vonatkozik, hogy 18 éves korod alatt nem rendelhetsz onnan, hanem őket is megbírságolhatják, ha kiskorú személyt kiszolgálnak.
2/5 anonim válasza:
Át sem tudnád venni, mert a csomag minden oldalára rá lesz írva, hogy csak 18+ veheti át.
3/5 A kérdező kommentje:
Megrendelni meg tudtam az oldalon, nem kértek semmilyen bizonyítást. Akkor a kiszállítással sem lesz baj igaz?
2020. dec. 16. 06:01
4/5 anonim válasza:
Így jártál.
Az előbb már leírtam.
5/5 anonim válasza:
Ha normális futár viszi ki, az nem fogja odaadni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!