Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Facebookon sexchateltem egy...

Facebookon sexchateltem egy csajjal, ha nem fizetek elküldi az ismerőseimnek a készített videót. Tudtommal a youtube-ra nem tudja feltenni. Ma megyek a rendőrségre. Ettől többet tudok tenni?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon hülye, idióta, agyatlan voltam, ez a rész most nem érdekel...

2020. dec. 11. 06:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Persze ki van fotózva az egész beszélgetés reggel az első dolgom volt a rendőrségre menni.
2020. dec. 11. 19:59
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

jelenleg fel tudod jelenteni zsarolásért, ha van rá valamilyen bizonyítékod, ha nincs, próbálj szerezni, beszélj vele újra és rögzítsd, próbáld valahogy elérni, hogy újra megzsaroljon.

de valszeg az is elég lesz, ha ügyesen beadod neki, hogy jogi útra terelted a történetet, a rendőrség nyomozást indított zsarolás alapos gyanúja miatt. az ilyen őrült libáknak általában fogalmuk sincs a világról, sztem amint felfogja, hogy rendőrség lesz/lehet belőle, átgondolja az élete értelmét

2020. dec. 12. 11:34
 13/21 A kérdező kommentje:
Maga a profil német volt egyébként, de valószínű, hogy elefántcsontpartiak állnak a háttérben
2020. dec. 13. 08:41
 14/21 anonim ***** válasza:
77%
Fogaddal el a fizetés lehetőséget, hogy egy lekövethető számlaszámot, paypalt kapj és megtudhatod az elkövetőt.
2020. dec. 14. 09:11
 15/21 A kérdező kommentje:
Az jó ötlet lenne de moneygram vagy western union átutalást akarnak, amik tudtommal elég anonimek
2020. dec. 14. 13:28
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Minden lekövethető. Már csak az a kérdés a rendőrség tesz-e érte.
2020. dec. 14. 14:57
 17/21 anonim ***** válasza:
81%

Kezd a történeted egyre zavarosabb lenni.

Tehát most a barátnőd akivel szexchateltél rögzítette és ezzel zsarol, vagy elefántcsontpartiak ellopták a felvételt és zsarolnak.

Harmadik verzió, a barátnőd elefántcsontparti innen terézvárosból.

2020. dec. 14. 15:04
 18/21 anonim ***** válasza:
78%
Most miért vagy ilyen? Lehet akár borsodi is az a báratnőü.
2020. dec. 14. 15:23
 19/21 A kérdező kommentje:

Ha tegyük fel megadják hogy hova utaljam a pénzt, mennyi időbe telik amíg utolérik őket?

Ráadásul nem hiszem hogy az elefántcsontparti rendőrség annyira toppon van...

2020. dec. 14. 16:35
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
nem valószínű, hogy valaha előkerülnek a tettesek, általában az afrikai hatóságok nem törődnek az ilyesmivel, nem véletlen onnan zajlik az ilyen átverések legalább fele.. másrészt az ilyen helyeken a scammerek már eléggé profik, sok éves tapasztalattal, biztos nem a saját adataikat adják meg, adnak pár fillért valami csóró embernek és őt használják, illetve az ő adatait
2020. dec. 14. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!