Mit kell tudni a helix piercingről?
Elonye-hatranya szerintem ugyan ugy nincs mint egy sima fulbevalonak. Szuras az mindenkepp piercernel, szurni, nem kozmetikusnal ”lovetni”. Gyogyulas: eleg lassu, nekem az elso helixem 1 honap mulva lesz 1 eves, de ha ekszert cserelek, mai napig verezni szokott. Fajni mar viszont nem faj. Kezeles pedig mint minden porcos piercinget. Napi 2-4x fertotleniteni, tengeri sos vizzel fujkalni (sokat segit rajta), es a teafa olaj nagyon jo a huskinovesre, ami kb 95% hogy elo fog jonni ra. Minimum 6 honap mire valamennyire begyogyul, addig nem szabad ekszert cserelni, es igy kezelni amit leirtam. Mozgatni nem szabad benne az ekszert, legalabb amig be nem gyogyul valamennyire. Nem, nem fog belenoni az ekszer. Elso ekszernek talpas (labret) piercing, es mindenkepp titan, nem orvosi fem. Az sok esetben okoz allergias reakciot, mig a titan nem. Ha mas eszembe jut, meg irom.
Udv, egy tobb helixes, piercing imado.
23N
A kezelés ebből áll nekem (a piercer mondta akivel szurattam) :
Alap: reggel és este vizes/vizes+szappanos fültisztító pálcikaval megtisztítod a lyukak környéket (elől/hátul). Utána Tetran krémmel be kell kenni.
A vadhús esetében: reggel és este vizes/vizes+szappanos fültisztító pálcikaval megtisztítod a lyukak környéket (elől/hátul). Octinosept sprayvel lefújod. Vársz egy kicsit h megszáradjon, majd dermazin krémmel bekened. Ettől nem kell amúgy megijedni, pár nap után elmulik az a dudor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!