Szerintetek kinyitnak az edzőtermek újra 11-én?
bicikli belsőben élsz?
meghosszabbították a rendeletet január 11-ig!
Sajnos igen. Januárig semmi.
Nagy f××ság ez az egész.
Napközben teli vannak a piacok, a bevásárló központok, nagy áruházak, plázák, minden.
Milyen rendes, intelligens ez a vírus, hogy napközben nem terjed. Alszik biztosan. Aztán este 20 órakor felébred és támad.
Kamu az egész úgy ahogyan van.
E hónap 11-én akkor sem nyithattak volna ki, ha nem történt volna hosszabbítás; ugyanis a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet november 11-től december 11-ig érvényes: [link] 28. § és 29. §
De, ma jelent meg a Magyar Közlönyben az 569/2020. (XII. 9.) Korm. rendelet, amely mindössze annyit tartalmaz, hogy a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 2020. december 11-ig tartó érvényessége 2021. január 11-re módosul: [link]
Úgyhogy a „majd talan januar 11-en” nem talányos, hanem biztos, hogy nem. Legkorábban január 12-én, ha nem hosszabbítanak tovább.
„miii? ezt mikor mondtak?” Nem tudom, hogy nem tudsz a hosszabbításról. A miniszterelnök videóban jelentette be: [link] ; és jónéhány helyen megjelent: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!