Várjátok a sulit?
Én várom, de az 5.-ik órától tovább már nagyon nehezen bírtam eddig is...
19/F
Én nem.Szar a suli, szar osztálytársak.
Az órák miatt sem, nem bírom tovább 4.órától...Az valami elviselhetetlen, hogy 4.óra lemegy és még azon kívül jön vagy 3 óra.Ha nem 4-.-" De még bírjam ki azt. Kínszenvedés az egész!!!
Az oszt.társakról nem is beszélve.Nyafkák-egytől egyig.IDegesítő, elviselhetetlen tipikus ribiK!
A tanárok is azok. Barmok mind.
A suli se jó. Ki se lehet menni szünetekbe az udvarra.
Na meg a korán kelésről nem is beszélve. Utálok korán kelni.
Utolsó vagyok
Egyet kifelejtettem.:-D A mindennapi tömegközlekedést. A buszon a tömeget amit elkell viselnem. Legszívesebben olyankor felrobbanék mikor mozdulni sem lehet akkora tömeg van. :@
Számomra az iskola egy börtön, egy kínszenvedés!
Bár ilyenkor apám azt mondaná, hogy ha majd munkám lesz visszasírom majd a sulis éveimet:-D XD Lehet van benne valami. De akkor sem fogom megszeretni, egyszerűen nem megy.
Talán amiatt is, mert genya oszt.társaim vannak. Ha normálisak lennének, a suli meg minden, akkor szerintem nem lenne gond. Meg ha nem lenne ennyi óra egy napra akkor még mosolyogva is mennék suliba.
20:52.
Hát nem lehet túl jó neked. Én csak a barátaim miatt járok suliba. De legszívesebben most megállítanám az időt hisz most leszek 8-os és nem akarok elmenni. :'(
naggyon nem várom:D
Szeptember 6tól mehetnék melozni egy helyre...de nem tok mer suli lesz:S:(
így kb havi 140et bukok:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!