Mit rajzoljak? Szeretnék rajzolni,csak mostanában nem tudom hogy mit.általában szemeket szoktam rajzolgatni, de azért valami mást is rajzolnék.Eddig semmit nem találtam ami nekem tetszene. Szeretek aprólékosan dolgozni, úgyhogy jöhet olyan is.
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 22:15
1/3 anonim válasza:
Nincs valami kedvenc sorozatod, vagy filmed, aminek a szereplőit lehetne rajzolni?
Van aki csendéletet szeret, van aki tájképet, megint más pedig embereket szeret rajzolni. Téma van rengeteg, csak ki kell választani.
2/3 anonim válasza:
Egy temetőt, ahol hópelyhekből vannak a sírkövek...
3/3 A kérdező kommentje:
Első: hát nem tudom. Tájképet is rajzoltam már, az szép. Kedvenc sorozatom nincs most, kedvenc filmemből több, de az nem ilyen rajzolt figurákból áll, hanem igazi emberekből szerintem olyan szinten még nem vagyok arcot kevésszer próbáltam rajzolni... de lehet hogy kipróbálom. Köszi. (:
Második: köszi(:
2020. dec. 4. 14:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!