Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt miért csinálja a messenger...

Ezt miért csinálja a messenger? valaki? pls

Figyelt kérdés
van egy vagy pár ember akivel szoktam beszélni és most közülük az egyikkel beszéltem 2 napig . nem mindig írunk egymásnak viszont az utolsó üzenetemet elolvasta mert láttam hogy ott van az üzim mellett neki a chat feje.. tehát hogy elolvasta. eltelt egy hét most kb hogy nem beszéltünk csak úgy és most pedig lyukas karikát jelez az utolsó üzenetem mellett nem pedig a chat fejét.. utoljára egy hete pedig még azt jelezte.. miért van ez?

2020. nov. 30. 00:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Olvasatlannak állította át valószínűleg
2020. nov. 30. 11:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Bővítménnyel állította át pl az unseen for facebook-al. Ez szokott ilyet csinálni, mert ebben az alapbeállítás az hogy mindenhol üres karikát jelez. Ez régebben csak chrome kiegészítő volt, de már szinte bárhol pl androidra is elérhető.
2020. dec. 1. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Berakott a figyelmen kívül hagyásba. Nem akar válaszolni és ha újra írsz neki akkor ugyanezt a fehér karikát fogod látni mintha meg se kapná. Ez azért van, hogy így azt hinné az ember hogy nem ment fel a fb-ra napokig-hetekig vagy nem messengerezik. Persze jó hülye az aki használja és komolyan azt hiszi hogy bárki beveszi hogy nem online soha, amikor mindenki zsebében 0-24 ott a telefon...

Egyébként ha írsz neki akkor el tudja olvasni, csak te látod úgy mintha meg se kapná.

2020. dec. 10. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!