Ezt miért csinálja a messenger? valaki? pls
Figyelt kérdés
van egy vagy pár ember akivel szoktam beszélni és most közülük az egyikkel beszéltem 2 napig . nem mindig írunk egymásnak viszont az utolsó üzenetemet elolvasta mert láttam hogy ott van az üzim mellett neki a chat feje.. tehát hogy elolvasta. eltelt egy hét most kb hogy nem beszéltünk csak úgy és most pedig lyukas karikát jelez az utolsó üzenetem mellett nem pedig a chat fejét.. utoljára egy hete pedig még azt jelezte.. miért van ez?2020. nov. 30. 00:37
1/3 anonim válasza:
Olvasatlannak állította át valószínűleg
2/3 anonim válasza:
Bővítménnyel állította át pl az unseen for facebook-al. Ez szokott ilyet csinálni, mert ebben az alapbeállítás az hogy mindenhol üres karikát jelez. Ez régebben csak chrome kiegészítő volt, de már szinte bárhol pl androidra is elérhető.
3/3 anonim válasza:
Berakott a figyelmen kívül hagyásba. Nem akar válaszolni és ha újra írsz neki akkor ugyanezt a fehér karikát fogod látni mintha meg se kapná. Ez azért van, hogy így azt hinné az ember hogy nem ment fel a fb-ra napokig-hetekig vagy nem messengerezik. Persze jó hülye az aki használja és komolyan azt hiszi hogy bárki beveszi hogy nem online soha, amikor mindenki zsebében 0-24 ott a telefon...
Egyébként ha írsz neki akkor el tudja olvasni, csak te látod úgy mintha meg se kapná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!