Ki ismer ennél durvább játékot?
Figyelt kérdés
Http://www.youtube.com/watch? V=8yc-vm9BIA4
Manhunt 1&2 és Postal 2-n kívül.
2010. aug. 11. 15:08
1/5 rebel174 válasza:
soldier of fortune payback Dead Space nagyon sok benne a ver
2/5 A kérdező kommentje:
ja SOF 1&2 megvan 3 nem indul , Dead Space meg nem brutális:D
2010. aug. 12. 09:34
3/5 rebel174 válasza:
dead space neked nem brutalis xD de miert szerintem tok jol szet szakad minden meg ahogy meg hal isac tobb fele halal modja van, sztem prototype is eleg gore meg minden igaz nem felelmeszto de jo fallout 3 is egesz jo gore ahogy a fej szetszall meg minden varom mar a postal 3 remelem sok ver lesz benne imadom a SOK VERT 1 JATEKBAN az nem is jatek ahol nincs gore ja es a brother in arms ott is van minden jaj de lol regenyt irok mar xD befejezem xD
4/5 A kérdező kommentje:
xD ja csak az a baj hogy P3 is....source engine vér...:S mondjuk a fej leszakadás sztem szép lesz..
2010. aug. 12. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!