Régi cím Nagykőrös környékén, hol van most?
Sziasztok!
Ez a kérdés az idősebb korosztálynak szól. Anno voltam nyári munkán diákként a Ceglédi Állami Tangazdaság Nagykörösi Gazdaságában (valami ilyesmi volt a neve), az akkori címe Nagykőrös, Hangács dűlő 2. névre hallgatott. Meg akartam nézni a Google műhold-térképen, hogy hol is van ez, de ilyen címet nem találtam. Meg tudja valaki mondani, hogy mi a jelenlegi címe, ennek a területnek?
Én életembe nem jártam Cegléden, de kíváncsiságból beírtam a googleba. Kb 1 másodperc volt amíg kidobta a találatot.
Próbáld meg te is, hátha sikerül.
Most nem írtam be, de valami Bene utca?
Vagy valami hasonlót írt ki.
Nagykőrös, Hangács dűlő. Van találat így a Google térképen. Kicsit bolyongani kell, de a környék stimmel. Először nem tudtam, mit kereshetsz, de ahogy megnéztem a térképen, rájöttem, melyik az a gazdaság. Szóval ott van, megtalálod, csak a számot ne írd be, mert úgy nem találja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!