Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Régi cím Nagykőrös környékén,...

Metaxxa kérdése:

Régi cím Nagykőrös környékén, hol van most?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ez a kérdés az idősebb korosztálynak szól. Anno voltam nyári munkán diákként a Ceglédi Állami Tangazdaság Nagykörösi Gazdaságában (valami ilyesmi volt a neve), az akkori címe Nagykőrös, Hangács dűlő 2. névre hallgatott. Meg akartam nézni a Google műhold-térképen, hogy hol is van ez, de ilyen címet nem találtam. Meg tudja valaki mondani, hogy mi a jelenlegi címe, ennek a területnek?

2020. nov. 28. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Én életembe nem jártam Cegléden, de kíváncsiságból beírtam a googleba. Kb 1 másodperc volt amíg kidobta a találatot.

Próbáld meg te is, hátha sikerül.

2020. nov. 28. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Látom nem voltam érthető. A Googleba beírtam már, de az nem az. Amit most megtalál, az a Hangács utca. Egy másik térképen (enterkepem.hu) megvan a Hangács-dűlő is, ha még azt úgy hívják, egy tanya-féleség volt a semmi közepén, de azt a tanyát nem igazán találom, a google-ban viszont ez a dűlő nincs bejelölve és nem is úgy néz ki a műholdképen, mint a másik térképen. Mindegy. Akkor majd végignézem, hogy délkeletre, mik vannak.
2020. nov. 29. 19:34
 3/4 anonim ***** válasza:

Most nem írtam be, de valami Bene utca?

Vagy valami hasonlót írt ki.

2020. nov. 29. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Nagykőrös, Hangács dűlő. Van találat így a Google térképen. Kicsit bolyongani kell, de a környék stimmel. Először nem tudtam, mit kereshetsz, de ahogy megnéztem a térképen, rájöttem, melyik az a gazdaság. Szóval ott van, megtalálod, csak a számot ne írd be, mert úgy nem találja.

[link]

2021. febr. 15. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!