Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Hogy nagyon...

Ez mit jelent? Hogy nagyon fontos még mindig?

Figyelt kérdés
Sziasztok...másfél évvel ezelőtt lecserélt a volt legjobb barátnőm. Azért mert sulit váltottam...nem rég megütötte egy másik lány,és siránkozott az anyjának. Nem sajnáltam,mert engem is bántott,és tudtam,hogy a karma előbb-utőbb mindenkit utol ér. De anyumnak mondtam,hogy ha nem cserélt volna le,és ott lettem volna,megvédtem volna. És ha látnám most is,hogy bántani akarják,most is megvédeném. Ez azt jelenti,hogy fontos még mindig? Vagy csak szimplán azért gondolom így,mert túl sok emlék köt hozzá(7 éves barátság volt),és nem tudnám hagyni,hogy szenvedjen?
2020. nov. 26. 20:57
 1/1 anonim ***** válasza:
Az is lehet, de akár az is lehet hogy az igazságérzeted nem hagyja. De ha megfordult a fejedben akkor inkább az, hogy szereted. Lehet már nem szerelemből hanem, mint ismerős, de szereted.
2020. nov. 26. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!