Ingyen tippmix tippek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon érdekelne hogyha facebookon van ilyen csoport vagy akár egy tapasztaltabb tippmixelő,aki ingyen rak ki tippeket,ami általában jönnek is(jelenleg is benne vagyok 4-5 csoportban de siralmas meccseket raknak.
Ha van lehetőség akkor privátban felvenném a kapcsolatot.
Előre is köszi mindenkinek😁
2020. nov. 23. 18:34
1/6 anonim válasza:
Ha te magadtól nem tudsz összeállítani egy nyerő listát, akkor jobb, ha nem is tippmixelsz.
2/6 anonim válasza:
Ha kitartó leszel, lehet találsz valakit, aki össze is házasodik veled. Ne aprózd!
3/6 A kérdező kommentje:
😆🤣🤣az fasza,kösz a segítséget.
Nem kioktatást vártam🙃
2020. nov. 23. 18:59
4/6 anonim válasza:
Oké, egy tapasztalt szakértő lesz annyira jó arc, hogy megosztja veled a tippjeit, amelynek van egy eredő oddsa. Ezután te (vagy a nagymamád szomszédja) összeállítod a saját tippjeidet, ügyelve arra, hogy az eredő odds alacsonyabb legyen. Ebben az esetben neked a valószínűségtan szerint nagyobb lesz az esélyed a nyereményre, mint neki.
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
blogabet oldalon sok ingyenes és ellenőrzött tipp van. Én követek jópár tippmestert és meg is fogadom a tippeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!