Az utolso három honapban menstruacio utan par napra ujra pms tuneteket erzek. Miert van ez?
Ez egy kicsit hosszu lesz, de leirom, kivancsi vagyok, hogy valakinek volt- e mar ilyen tapasztalata.
Meg szeptemberben a vart menstruaciom, ami szep. 19- en lett volna, 6 nappal elotte egyutt voltam parommal, ami szep.12- en volt. Aktus utan 4 nappal a vartnal korabban megjott (szept. 15), de csak ket napig tartott.
Amikor megjott 15- en a mensim, atalt a ciklusom (30 naposak), es a tobbi honapban is 14 v. 15 en jott meg. A menstruacios napok azota normalisak, 3 napos, ugyan olyan mint szokott lenni, csak az az egy aktus utani menstruacio nap volt egy nappal rovidebb. Viszont azt vettem eszre hogy minden alkalommal amikor vege van a mensimnek ra par napra, minden honap 19 v. 20- an olyan erzesem van mintha megint meg akarna jonni es szurodik a mehem, petefeszkem eleg rendesen. Meg mintha langolna a mehem.
Szoval nem tudom mennyire ertheto, de a lanyeg az, hogy olyan, mintha a szervezetem emlekezne az aktus elotti menstruacios napjaimra, mert ezeken a napokon mindig enyhen gorcsolok, mintha megint megakarna jonni.
Ez annyira erdekes, valakinek volt mar ilyen?
Voltam is aktus utan harom hettel, de azt mondta nincs semmi gond, biztos a stressz miatt van.
Majd kovi honapban megint direkt egy masik orvoshoz, o annyit mondott hogy mehszajsebem van, meg valami fertozesem, amire adott kupot, es o is a streszt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!