Melyik füledet bántja a maszk?
Figyelt kérdés
2020. nov. 15. 13:02
A kérdező szavazást indított:
Jobb.
Bal.
Mindkettő.
Nem bántja.
32 szavazat
3/10 anonim válasza:
Egyiket sem, mert nem hisztis kis csipa vagyok, hanem férfi, aki nem nyafog egy két-három grammos kis textildarabka miatt.
4/10 anonim válasza:
A maszk kór-főfelügyelő,
és nem fülölelő öröm-kendő
5/10 A kérdező kommentje:
Igenem, mozdulat szerint szabályosan.
2020. nov. 15. 18:12
6/10 anonim válasza:
Akkor fáj mindkettő, amikor 4-5 órát rajtam van, mert nagyon erős a gumija, de amiket próbáltam, azok közül ez a legjobb.
Nekünk még ma is lesz értekezlet, szóval ma is rajtam lesz több órán át sajnos.
7/10 anonim válasza:
Én kipróbáltam olyat is, aminek a pántját a fejed hátuljára kell tenni, de az húzza a hajam. Ugyhogy inkább visszatértem a fülre akasztóshoz.
20/L
8/10 A kérdező kommentje:
Ügyi vagy!
2020. nov. 17. 14:37
9/10 anonim válasza:
Ellenszenves elemek ellen elemelek egy leletet. Ezzel lesz szellemem tele, ellenben nem megyek erre vele mert menten meglelem menetem, mely egy vegyjel tekercsekkel. Szemem szerint e kelme nem melleleg egy mask (meszk).
10/10 A kérdező kommentje:
Rendben.
2020. nov. 17. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!