Késeltek már meg? Vagy esetleg meglőttek már? Hogy történt?
Engem megkéselt a drága kisöcsém. :) Ő 3 vagy 4 éves volt, én meg 9. Nem szándékosan csinálta persze. A konyhában játszottunk, és akkor történt. De már azt se tudom, hogyan. Nem is értem... Valahogy a kezébe került a kés, jött felém játszani, és végül a hasamba szúrta. Szerencsénk volt, mert anyukánk otthon volt, és ő orvos. Szóval gyorsan kezelte, aztán vitt a kórházba. Egyébként a seb kb. 2 centi mély, és 1 centi széles volt, szóval annyira nem volt nagy, de egy 9 éves kislánynak... Rendesen megijedtem, a seb is megvan.
Lelkileg nem viselt meg nagyon, bár utána pár hétig eléggé félve vettem a kezembe kést. :D Öcsémet se viselte meg, olyan picúr volt még.
Az durvább volt, amikor egy évvel ezelőtt, nyáron barátnőmmel fent voltunk a városban, és lekéstük a délutáni buszt. Utána meg csak fél 11-es volt, szóval azzal kellett mennünk. Már nagyon untuk magunkat, elmentünk sétálni, de cigányokba botlottunk. Cigit követeltek tőlünk, pedig nem is cigizünk, mondtuk is nekik, meg én (nagyon gyűlölöm a cigányokat, általános sulis rossz emlékek miatt) lebüdöscigányoztam őket. Erre elővettek kést, majdnem mind (kb. 6-an voltak), és elkezdtek fenyegetni. De végülis hagytak elmenni minket. Feljelentettük őket, de nem lett semmi az ügyből. :S Ennyit ér az, hogy két lányt késeléssel fenyegetnek...
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!