Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Késeltek már meg? Vagy esetleg...

Késeltek már meg? Vagy esetleg meglőttek már? Hogy történt?

Figyelt kérdés
Milyen érzés volt? Azon kívül, hogy fájt. Lelkileg mennyire viselt meg?
2010. aug. 10. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyszer lövöldözgettünk tesómmal(persze nem úgy mint az idióták,vigyáztunk és olyan helyen csináltuk ahol nincs senki,vagy is nálunk).Ő rosszul mérlegelte a távolságot,és visszapattant rám a golyó,enyhén szólva csípett. xD Ott maradt a nyoma elég durva volt,de még szerencse hogy a pulcsim a nagyját felfogta... :D Lelkileg nem viselt meg csak elkapott a röhögőgörcs hehe. xDD
2010. aug. 10. 15:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, szerencsére egyik sem történt még velem meg. Ne is történjen.
2010. aug. 10. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
Meglőttek, bele is haltam :(
2010. aug. 10. 18:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Engem megkéselt a drága kisöcsém. :) Ő 3 vagy 4 éves volt, én meg 9. Nem szándékosan csinálta persze. A konyhában játszottunk, és akkor történt. De már azt se tudom, hogyan. Nem is értem... Valahogy a kezébe került a kés, jött felém játszani, és végül a hasamba szúrta. Szerencsénk volt, mert anyukánk otthon volt, és ő orvos. Szóval gyorsan kezelte, aztán vitt a kórházba. Egyébként a seb kb. 2 centi mély, és 1 centi széles volt, szóval annyira nem volt nagy, de egy 9 éves kislánynak... Rendesen megijedtem, a seb is megvan.

Lelkileg nem viselt meg nagyon, bár utána pár hétig eléggé félve vettem a kezembe kést. :D Öcsémet se viselte meg, olyan picúr volt még.

Az durvább volt, amikor egy évvel ezelőtt, nyáron barátnőmmel fent voltunk a városban, és lekéstük a délutáni buszt. Utána meg csak fél 11-es volt, szóval azzal kellett mennünk. Már nagyon untuk magunkat, elmentünk sétálni, de cigányokba botlottunk. Cigit követeltek tőlünk, pedig nem is cigizünk, mondtuk is nekik, meg én (nagyon gyűlölöm a cigányokat, általános sulis rossz emlékek miatt) lebüdöscigányoztam őket. Erre elővettek kést, majdnem mind (kb. 6-an voltak), és elkezdtek fenyegetni. De végülis hagytak elmenni minket. Feljelentettük őket, de nem lett semmi az ügyből. :S Ennyit ér az, hogy két lányt késeléssel fenyegetnek...

17L

2010. aug. 10. 18:02
 5/5 A kérdező kommentje:
18:01- Oh. nyugodj békében... :(
2010. aug. 10. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!