Mit szóljak ehhez? És ti mit szóltok?
Én is mondtam anyámnak, bármit vehet karácsonyra, csak telót nem... it vttek? telót... pedig abból mennyi könyvet lehetett volna venni, még mindig és még sokáig fizetjük a részleteket
Meg előző karácsonykor mondtam, h tévét ne, mert jó ami van... mit kaptam? tv-t-.-" Pedig abból is lehet jó sok könyvet venni :D
Idénre megvan mit kérnék, csak lehet annyi pénz nem lesz :S
Nem adhatom el....nagyon kegyetlen szüleim, illetve anyám és keresztszüleim vannak, a nagyanyám pedig sose bocsátaná meg nekem, ráadásul sztem úgyse adnának érte 60000-ret :(
De ilyen szar szülinapom még sose volt
Nagyanyád ugyanolyan hülye lehet, mint az én összes nagyszülőm. :S Ők is ilyeneket csinálnak, csak fordítva. Telefont szeretnék, mert a mostani már attól kikapcsol, hogy fél ujjal megnyomom a hátulját, erre vesznek rengeteg ocsmány ruhát, ami még csak nem is jó rám. Aztán folyton azzal nyaggatnak, miért nem hordom őket. -.- 15 éves vagyok, nem fogom felvenni azt a szőrös, traktoros izét, amit ők egy "ez most a divat" hozzászólással vágnak a fejemhez. Huuu...
Egyébként ha az új telót nem tudod eladni, akkor próbáld meg a régit. Azt engedélyezik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!