Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért szokták azt írni válaszk...

Miért szokták azt írni válaszként a kérdésekre, hogy "terhes vagy"?

Figyelt kérdés
Még akkor is volt rá példa, amikor teljesen más jellegű kérdést tett fel a kérdező.
2010. aug. 10. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Terhes vagy?

xDDD fogalmam nincs -.-"""

2010. aug. 10. 00:10
 2/5 anonim ***** válasza:
Az Édes kis semmiség című filmben Cameron Diaz belenéz egy lyukba és egy f@sz beleélvez a szemébe, aztán Christina Applegate kérdezi hogy "tényleg nemtudtad hogy mire való az a lyuk?" aztán Cameron mondja hogy..... inkább nézd meg mi van a szememmel. Erre chirstina azt mondja hogy "nyugi, semmi baja. De terhes lettél."
2010. aug. 10. 00:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert terhes vagy. A vesédbe őő akarom mondani a méhedbe látok. :)
2010. aug. 10. 00:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Áh... voltak régebben bár most se ritka olyan kérdés hogy "Terhes vagyok".."terhes lehetek (pontpontpont) és akkor abból jött hogy leginkább hülye kérédsre azt válaszolják hogy szerintem terhes vagy! Ez egy hülye poén de a komoly kérdéseknél néha felidegesít!
2010. aug. 10. 00:16
 5/5 anonim ***** válasza:
babi nénivel jött divatba együtt :) akkor még csak a humor kategória volt meg fertőzve vele, de szerintem isszonyat unalmas már...
2010. aug. 10. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!