Valaki rendelt már innen? Pocketmyponstar.com
Szia
Kaptál már azóta visszajelzést?
Én is szeretnék rendelni erről az oldalról.
Sziasztok!
..mi is ugyanígy jártunk, mint páran közületek..
De nincs nagy gond szerencsére. Utána jártam a dolgoknak, ..ráment egy éjszakám, de megérte..
Szóval.. Nekünk sem válaszoltak egyetlen üzenetünkre sem azután, miután kifizettük bankkártyával a rendelt cuccok ellenértékét.
És itt a bankkártyán van a lényeg.
Kevesen tudják (mi sem tudtuk), hogy a legbiztonságosabb fizetési módszer a bankkártyás fizetés. A lényeg, hogy nem minden webshopnak adnak ilyen lehetőséfet, hogy bankkártyával tudjanak fizetni a vásárlók. Viszont, aki kap ilyen lehetőséget (webshop), azoknál a bank utána néz a cégnek, azaz, akinél a bankkártyás fizetés elérhető az oldalán; elvileg ellenőrzött, megbízható.
De.. Esetünkben valami nem kerek ezzel a webshoppal..
Az, hogy a bankkártyás fizetés a legmegbízhatóbb - és most jön a lényeg! -, azért van, mert ha rendeltek valamit és a portéka nem érkezik meg (a mi esetünkben ez áll fent), van egy olyan lehetőség, melyet így hívnak: Chargeback..
A Chargeback gyakorlatban: Bementünk tegnap az OTP-be és azt mondtam az ügyintézőnek (egyéb szolgáltartások menüpont a sorszámhúzónál), hogy Chargeback-et (csérdzsbek) szeretnék indítani egy bankkártyás utalás következtében..
Az ügyintéző Hölgy kérte a Bankkártyát és a személyit és az elmondásunk alapján megcsinálta a jegyzőkönyvet.. Max. 90 nap lehet, mire visszakapjuk az összeget, de ez a gyakorlatban jóval hamarabb megtörténik..
Szóval.. Chargeback... :)
( [link] )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!