Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha valaki fájdalomcsillapítóra...

Ha valaki fájdalomcsillapítóra iszik egy doboz sört , milyen mellékhatásai lehetnek?

Figyelt kérdés

2020. nov. 4. 22:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Elmúlik a fejfájása.
2020. nov. 5. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:

A gyógyszer típusától függ, és ez a betegtájékoztatóban említik, legalább olyan szinten, hogy nem javasolják a fájdalom csillapítót, és az alkoholt.

Én is jártam úgy, hogy fogfájásra vettem be gyógyszert, de mivel az unkahúgom esküvője volt, ott ittam valami likőrt. Kissé kótyagos lettem, ennyi. De ez egyszeri / ritka alkalom volt.

2020. nov. 6. 09:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Izomgörcs, szédüléses fejfájás, az alkoholos állapot következményeinek hatványozott jelentkezése, koncentráció zavar, látaszavar, mozgászavar, érzékelés zavar.
2022. jan. 1. 01:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Kaozi
2022. jan. 1. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kaozi... Ittál rá?
2022. máj. 6. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
5# ez jó 😃🤣!
2022. máj. 6. 10:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!