Autósiskola váltás során mi történik a már befizetett, de le nem vezetett órákkal?
Figyelt kérdés
Már levezettem 20+ órát és befizettem a fennmaradó és a plusz órák költségét, valamint a forgalmi vizsga díját is. Az oktatóval kialakult konfliktus miatt, iskolát akarok váltani.
A befizetett, de még le nem vezetett órák árát, a vizsga, valamint a pálya használati díj összegét kitudom majd kérni az iskolától, vagy ha kifizettem muszáj náluk levezetni/befejezni, mert nem fogom visszakapni a befizetett összeget?
2020. nov. 4. 10:07
1/4 anonim válasza:
Az iskola bővebb felvilágosítást tud adni ez ügyben. Azt viszont nem értem, hogy ha az oktatóval van baj, akkor miért iskolát váltasz? Nincs más oktató ott rajta kívül?
2/4 A kérdező kommentje:
Azért nem az iskolát kérdeztem, mert ha nem tudom kikérni a befizetett összeget muszáj náluk maradnom és nem szeretném, hogy ez negatívan befolyásolja a náluk töltött időmet.
Egy oktató van még náluk, viszont több ismerős is nála vezetett és nem voltak megelégedve vele, ezért szeretnék inkább iskolát váltani.
2020. nov. 4. 10:42
4/4 anonim válasza:
hasonló cipőben járok kedves kérdező. annyit megkérdezhetek, hogy így a járvány idején is simán ment a váltás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!