Én az IWC-t. Mert nem szeretem a búvár stílust, egyelőre még nem fogott meg egyik sem. A többi válasz is valószínűleg hasonlóan szubjektív lesz, nem hiszem, hogy sokat segítettem :) Mindenkinek mások a céljai, preferenciái, amikor egy órát néz, majd megvesz.
2020. nov. 3. 16:47
2/9 A kérdező kommentje:
És tudásilag melyiket tartod jobbnak?
2020. nov. 3. 18:00
3/9 anonim válasza:
Nekem egyik sem a szívem csücske, de ha választani kéne akkor a Big Pilot. Az hogy melyik tud többet, mindkettő alap hárommutatós, de a Big Pilotnak van 7 napos járástartalékos verziója, az mondjuk azért valami nem rossz dolog.
2020. nov. 5. 17:49
4/9 anonim válasza:
Rolex.
- vízállóság
- acél szíj
- nehezebb beszerezhetőség
- értéktartás
2020. nov. 5. 19:19
5/9 anonim válasza:
- vízállóság
Több milliós órában nem fogsz búvárkodni, hétköznapi használatra az IWC vízállósága is bőven sok.
- acél szíj
Ezt embere válogatja.
- nehezebb beszerezhetőség
Ez mióta előny. Ez inkább qrva nagy hátrány.
- értéktartás
Persze de el kell dönteni hogy befektetésnek veszed és nem hordod vagy hordani akarod. Utóbbi esetben tök irreleváns mert leharcoltan úgy sem fogod visszakapni a vételárat a Rolexért sem.
2020. nov. 6. 07:50
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Jöhetnek még, szívesen olvasom a véleményeket. Én személyszerint beleszerettem a Big Pilotba, szerintem sokkal elegánsabb és komolyabb mint a rolex. Mellesleg az egyik eladó nekem azt mondta, hogy az IWC feljebb van mint a Rolex. Nem tudom erről mi a véleményetek? Nekem őszintén mind2 màrka a kedvencem. De valahogy most az IWC- felé jobban húz a szívem.
2020. nov. 6. 11:13
7/9 anonim válasza:
6
A Rolexnél kb minden fejlettebb. Sőt az utóbbi években a minőséggel is komoly gondok vannak. Nálam egy IWC, Jaeger de még egy Panerai is sokkal izgalmasabb márka. A Rolex meg a hypeból él már évtizedek óta.
2020. nov. 6. 18:33
8/9 Noren1989 válasza:
Esetleg a BigPilot-ból egy spécibb széria?
Nekem a Petit Prince pl nagyon tetszik, főleg az Annual Calendar-ral.
Azzal ziher nem futsz össze bármelyik utcasarkon,
hamisítani is nehéz, értékállósága pedig egészen jó, úgy gondolom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!