Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rolex Deepsea vagy IWC Big Pilot?

Rolex Deepsea vagy IWC Big Pilot?

Figyelt kérdés

Ti melyiket vennétek inkább? Hozzá értő komoly vàlaszokat kérek szèpen indoklással.

Előre is köszönöm!

2020. nov. 3. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az IWC-t. Mert nem szeretem a búvár stílust, egyelőre még nem fogott meg egyik sem. A többi válasz is valószínűleg hasonlóan szubjektív lesz, nem hiszem, hogy sokat segítettem :) Mindenkinek mások a céljai, preferenciái, amikor egy órát néz, majd megvesz.
2020. nov. 3. 16:47
 2/9 A kérdező kommentje:
És tudásilag melyiket tartod jobbnak?
2020. nov. 3. 18:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem a szívem csücske, de ha választani kéne akkor a Big Pilot. Az hogy melyik tud többet, mindkettő alap hárommutatós, de a Big Pilotnak van 7 napos járástartalékos verziója, az mondjuk azért valami nem rossz dolog.
2020. nov. 5. 17:49
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Rolex.

- vízállóság

- acél szíj

- nehezebb beszerezhetőség

- értéktartás

2020. nov. 5. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

- vízállóság

Több milliós órában nem fogsz búvárkodni, hétköznapi használatra az IWC vízállósága is bőven sok.

- acél szíj

Ezt embere válogatja.

- nehezebb beszerezhetőség

Ez mióta előny. Ez inkább qrva nagy hátrány.

- értéktartás

Persze de el kell dönteni hogy befektetésnek veszed és nem hordod vagy hordani akarod. Utóbbi esetben tök irreleváns mert leharcoltan úgy sem fogod visszakapni a vételárat a Rolexért sem.

2020. nov. 6. 07:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Jöhetnek még, szívesen olvasom a véleményeket. Én személyszerint beleszerettem a Big Pilotba, szerintem sokkal elegánsabb és komolyabb mint a rolex. Mellesleg az egyik eladó nekem azt mondta, hogy az IWC feljebb van mint a Rolex. Nem tudom erről mi a véleményetek? Nekem őszintén mind2 màrka a kedvencem. De valahogy most az IWC- felé jobban húz a szívem.
2020. nov. 6. 11:13
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

6

A Rolexnél kb minden fejlettebb. Sőt az utóbbi években a minőséggel is komoly gondok vannak. Nálam egy IWC, Jaeger de még egy Panerai is sokkal izgalmasabb márka. A Rolex meg a hypeból él már évtizedek óta.

2020. nov. 6. 18:33
 8/9 Noren1989 ***** válasza:

Esetleg a BigPilot-ból egy spécibb széria?

Nekem a Petit Prince pl nagyon tetszik, főleg az Annual Calendar-ral.

Azzal ziher nem futsz össze bármelyik utcasarkon,

hamisítani is nehéz, értékállósága pedig egészen jó, úgy gondolom.

2020. nov. 15. 11:18
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem a bronz is nagyon tetszik! :)
2020. nov. 15. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!