Minden áldott héten hív a Vodafone. Nem veszem fel. Lehet belőle baj?
Utálom ezeket az elégedettség felméréseket, új akciókat, szolgáltatásokat, a reklámokat...és hát persze mi másért hívnának fel.
Volt már néhány szám, amit letiltottam, egy ideig nem hívtak, de persze ez nem akadály nekik.
Ja, semmi kétségem, hogy onnan keresnek. Ezt a számomat sehol nem adom meg kb, ahol igen, azt megjegyzem, mert elég ritka. Csak a családdal használom kb.
Tehát a kérdés, hogy származhat ebből valami hátrány?
Eddig nem tapasztaltam, sőt, kb hetente bombáznak ajándék percekkel, mobiladattal.
Szia!
Ha minden számlád, meg minden rendben van, akkor semmi bajod nem lehet belőle.
De nem biztos, hogy a vodafontól keresnek, mert lehet, hogy a telefonszámodat valamikor egy teljesen másvalaki használta, és még ő adta meg valahol.
Így jártam én is:
Az új Telekomos számomon valami Lacit kerestek minden nap, amig le nem tiltottam az ismeretlen számról érkező hívásokat.
+36 1 510 0950
Ez az, amiről állandóan keresnek.
Nincs semmi tartozás, gond, úgyhogy köszi, továbbra is némítom a hívásukat. :)
Próbáltad már megkérdezni, hogy mit kell tenned azért, hogy ne hívogassanak hetente, sőt úgy általában sosem?
Két vodafone-os előfizetésem van, nem egy ügyfélszámon, plusz vezetékes szolgáltatás is. Egy évben összesen maximum 4-5x keresnek. Most is 2 hónapja van lejárva a hűségem és még nem kerestek.
Ez nem a Vodafon!
Tessék, itt a keresési eredmény:
Mondjuk az azért megérne egy misét, hogy megtudd, hogy honnan szerezték meg a számodat.
A Vodafon marketingcélú telefonos megkereséseit meg letilthatod az ingyenesen hívható ügyfélszolgálati számon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!