Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Flóra, Dorina,...

Mit gondoltok? Flóra, Dorina, Tímea, Petra, Kitti. Melyik névről milyen ember jut eszetekbe? Milyen személyiség? És alapjáraton a nevekről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ☺️

2020. nov. 3. 00:51
1 2
 11/11 SAMpernatural ***** válasza:

Csendes, visszahúzódó, flegmatikus személyiségű hosszú,

szőke hajú lány. SZŐKÉS BARNA

A légynek sem ártana,RÉGEN SOKAT VEREKEDTEM,MERT BÁNTOTTAK, DE HA KELL MOST IUS MEGVÉDEM MAGAM

de meg van a bevált baráti köre, nem szívesen kezdeményez. Jó reál tárgyakból, de szeret olvasn is.

Nagyon kedves lányra asszociálok; HÁT ERRE NEM TUDOK MIT MONDANI 😄

azt nem tudom, hogy okos-e,vagy kissé butácska-sutácska; HIDJÉTEK EL NÉHA ÉN MAGAM SEM TUDOM, DE LEGTÖBBSZÖR AZ OKOS KATEGÓRIÁBA TARTOZOM

de olyan emberre asszociálok mindenképp, akit mindenki szeret. OLYAN LÉTEZIK,HOGY TAGADJÁK EZT?MERT SOKAN UTÁLNAK, PEDIG SZEINTEM SEMMI OKUK

Alkatra egy karcsúbb alkatú embert képzelek el, akinek tök szép, fényes haja is van.MAGAMAT NEM LÁTOM KARCSÚNAK, INKÁBB ÁTLAGOS

(Tudok egy Flórát, ő is cuki, nem tudom, mennyire okos, de most nem róla írtam,de történetesen ő is karcsú alkatú.) De tehát az a lényeg,hogy ha hallanám valahol ezt a nevet, hogy Flóra, mindig egyből aranyosságra asszociálok, függetlenül attól az ismerősömtől, de ő is nagyon aranyos, tehát illik rá a neve. Tehát ez a név olyan életteltelien, és kedvesen, bájosan ragyog; meg tehát nekem ez egy ilyen aranyszívű embert takar. Csak maga a név is, de az ismerősöm is ilyen; tehát, ha nem ismerném, ugyanezeket írtam volna le a névvel kapcsolatban, ez 100% , mert ennek a névnek olyan aranyos hangulata van.

Hát igazán érdekes volt ezeket olvasni Flóraként, de a legtöbb igaz :)

2021. febr. 17. 05:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!