Lefordítanád nekem angolra? Pls!
Figyelt kérdés
Sajnos Magyarországra nem fogok tudni elmenni a koncertedre mert nagyon messze van és nincs annyi pénzem.:D pedig jó lenne egy VIP jegy.
ne is kérdezd kinek írom! :P
2010. aug. 9. 17:16
1/10 anonim válasza:
Justin Biebernek írod. Levettem az írásodból.
2/10 anonim válasza:
Unfortunately I won't be able to go to your concert(?) because it's too far and I don't have enough money but it would be good to have a VIP ticket...
3/10 A kérdező kommentje:
ahülye te igen okos vagy télleg neki akarom de az angol tudásom az.... :P
2010. aug. 9. 17:22
4/10 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 9. 17:23
5/10 anonim válasza:
De remélem tudod, hogy úgysem fogja elolvasni...
6/10 anonim válasza:
remélem tudod, hogy leszar. Meg azt is, hogy még max 1 évig lesz "sztár" a srác
7/10 anonim válasza:
ez mekkora kérdés =DDD várj mindjárt kiirok egy hasonlót!
8/10 anonim válasza:
Érdekes ember vagy. Angolul "még" nem tudsz, de a kérlek szót már elfelejtetted. (Pls.)
9/10 anonim válasza:
na ki is írtam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
10/10 A kérdező kommentje:
mért vagytok ilyen genyók?én csak kérdeztem valamit és 1 értelmes és normális válasz érkezett (:
honnan tudjátok hogy nem olvassa el????és aki a kérdést kiírta:nagyon értelmes vagy nem mondom.aztaaa....
2010. aug. 10. 01:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!