Fájdogál a derekam, még mielőtt orvoshoz mennék gondoltam megkérdezem, milyen tippjeitek vannak a gyógyitására?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, tippjeim között van, hogy azért fáj mert a gép előtt szarul ülök, a munkahelyen emelgetek nehezet, vagy megfázott vagy hasonló.Van amikor elmúlik teljesen, nem valami pusztitó fájdalom csak zavaró főleg mostanában, hogy elkezdtem street workoutolgatni a rudon függve, lábemeléskor érzem leginkább. Bármit nagyon szivesen meghallgatok. : )))2020. okt. 27. 11:04
1/1 anonim válasza:
Ott a válasz a címkében, amit te írtál be. Kímélő gerinc torna kell neki. Vagy csináld nagyon szabályosan odafigyelve a street workot, hogy helyesen terheld a gerinced.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!