Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szeretném szedni a legjobb...

AnonimusB. kérdése:

Ki szeretném szedni a legjobb barátnőmből, hogy szeret vagy sem. Mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon bizonytalan vagyok, pár hét múlva a legjobb barátnőm hazajön, én meg nagyon szeretném bevallani neki az érzéseim. Évek óta érzem, hogy be kell neki vallanom, de valahogy sosem voltam rá kész. Viszont most úgy érzem eljött az idő, és nagyon olyan érzésem van, hogy ő is ugyanígy érez. Kérlek segítsetek, nagyon szeretném megtudni, hogy érez irántam valamit, vagy sem. Mindketten támogatjuk a melegeket, viszont erről még nem beszéltünk, hogy a fiúkon kívül esetleg más nemhez is vonzódnánk. Ez miatt félek is leginkább, viszont tudom hogy ő nem ítélne el és megértene. Csak el szeretnék kerülni minden esetleges kellemetlenséget. Mindketten voltunk már fiúval, és most mindketten szinglik vagyunk.

22/L

2020. okt. 26. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg.
2020. okt. 26. 20:13
 2/2 anonim válasza:

Dobd fel a témát, hogy úgy érzed biszexuális vagy, mert van egy lány, aki tetszik.. És hogy nem nagyon tudod hova tenni, ő érzett-e már ilyet lány iránt, mi lett a vége?

Jobb ötletem nincs.

2020. okt. 28. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!