Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Utána is élünk tovább?

Utána is élünk tovább?

Figyelt kérdés

Szerintetek mi lehet miután meghalunk?

A testünk nyilván leáll,megszűnünk létezni abban a formában ahogy előtt voltunk.

Viszont szerintem nem lehet az,hogy itt minden megy tovább ki pedig teljesen megszűnünk.

Szerintem a lelkünk vándorol és egy idő után (nem tusom ez mitől függ) egy új megszülető testbe költözik és abban él tovább,akként az emberként. És ez így megy örökké.

Mit gondoltok erről?

2020. okt. 26. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

"Viszont szerintem nem lehet az,hogy itt minden megy tovább ki pedig teljesen megszűnünk."

Pedig de.

"Szerintem a lelkünk vándorol és egy idő után (nem tusom ez mitől függ) egy új megszülető testbe költözik és abban él tovább,akként az emberként."

Erre semmilyen bizonyítékod nincs, ennyi erővel abban is hihetnél, hogy halálunk után ötforintosokká válunk és ha elégszer fizettek velünk, angyal lesz belőlünk aki egész nap az égi kocsmában issza az égi unikumot anélkül hogy másnap fájna a feje.

Persze szíved joga abban hinni, amiben akarsz...

2020. okt. 26. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Elet utan a halal van. Halal olyan mint egy allamvizsga: beszámolsz a foldi tudasodrol. Utana jon a feltamadas, tehat jon a kovetkezo elet, ami utan megint jon a "halali allamvizsga" … es igy tovabb az idok vegezeteig.

Talan innen a mondas: Jo pap is holtig tanul :)

2020. okt. 26. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A mondás egyáltalán nem innen van. És ez az újra és újra feltámadás csak a keresztények sztorija, ami mögött semmilyen bizonyíték nem áll.
2020. okt. 26. 19:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok igazán vallásos,templomba sem szoktam járni.

De más helyzetet nem tudok elképzelni. Én így gondolom és kész.

Bár nemrég veszítettem el egy családtagomat,lehet,hogy inkább csak nyugtatom magam ezzel,hogy nem szűnt meg létezni a lelküky

2020. okt. 26. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy csak magadat nyugtatod, és azért ezzel a verzióval, mert ahol élsz, ott a keresztény vallás az uralkodó, ismerősöktől, médiából ezt látod-hallod, tehát ezt építed be a tudatalattidba is.

De ettől ez még csak kitaláció.

2020. okt. 27. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!