Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék elrejteni a...

Hogyan tudnék elrejteni a szobámban egy pumpát úgy, hogy szüleim ne találják meg?

Figyelt kérdés
Nem fontos, hogy mire kell, de ha valaki feltétlenül tudni akarja, akkor privátban leírhatom

2020. okt. 23. 11:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a hátsójába fújja vele a levegőt.
2020. okt. 23. 12:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Szerintem cikibb ha a guminot talaljak meg, nem amivel felfujod :)
2020. okt. 23. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:
Vagy a guminőbe, csak gyorsan fel kell lábbal taposni 1 perc alatt. Bár annak is megvan a feeelingje ha fújod, legalább az "aktusig" elérve már lihegni fogsz.
2020. okt. 23. 12:28
 14/20 A kérdező kommentje:
#11 Erről van szó. Tudom, hogy most fognak jönni a fikák, az alázások, de nem zavar :)
2020. okt. 23. 12:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Vegyél egy focilabdát, vagy akár egy biciklit és akkor okkal lesz pumpád.
2020. okt. 23. 15:21
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor is jönne milliószor a kérdés, hogy miért nem tartom kint, miért a szobámban van, stb
2020. okt. 23. 15:25
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Berakod / elsüllyeszted a szekrénybe, elrejted az ágyad matraca alá, biztosan van valami hely, ahol eszében sem jut másnak keresni.

Említették a focilabdát, vagy biciklit, mint alibi fújni valót, és még egy felfújhatós ágyat / matracot hozzátennék, a lehetséges dolgokhoz. (Tudom, nem erre kell, de na.)

"Akkor is jönne milliószor a kérdés, hogy miért nem tartom kint, miért a szobámban van."

Egyébként milyen anyaga van. Ha fém, mondhatod azt, hogy félsz, hogy elázik, tönkre megy.

Ja, és ha a tied a pumpa, mert te vetted, akkor pláne nincs közüki hozzá, hogy az neked minek, és hol tartod. Szerintem.

2020. okt. 23. 16:08
 18/20 anonim ***** válasza:
a pukizóba ? minek ? egyél inkább babot attól jönni fog a szél az biztos.
2020. okt. 23. 17:40
 19/20 anonim ***** válasza:
56%

Édes Jó Teremtő Atyám.

Nem az a baj , hogy nagy az állatkerted ,

hanem , hogy alacsony lett a kerítés.

2020. okt. 23. 17:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mellesleg még csak annyit, hogy ha tényleg magadra használod, és nem guminőbe, akkor fel kell, hogy hívjam a figyelmed, elég veszélyes, amit csinálsz. Nem véletlen kell légteleníteni a beöntő csövet sem, hogy ne kerüljön a bélbe levegő, mert felszívódva az erekben, légembóliát okozhat. Csak mondom. (Egy régi ápolónő) Nem ítéllek meg, csak aggódom.
2020. okt. 24. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!