Mennyibe kerül Budapesten kb 50-60nm es lakás/családi ház elektromos kábelcseréje?
Figyelt kérdés
Aluminium kábelről rézkábelra, meg az összes kapcsoló, konektor, kismegszakító csere
Csak a munka díj+anyagköltség.
2020. okt. 21. 12:44
1/6 anonim válasza:
Arajanlat keszites: 18.500,-Ft+AFA
Ha meg is kell nezni, kiszallas: 6.500,-Ft+AFA
2/6 A kérdező kommentje:
Értem, de én igazából csak érdeklődő jelleggel kérdezem, hogy kb mettől meddig terjedne az ár...
Nem lenne új kiépítés, csak minden konnektort kapcsolót vezeték cserélése
2020. okt. 21. 21:53
4/6 anonim válasza:
Aki pedig árajánlatot szeretett volna nekem készíteni 18.500 plusz áfáért valamint kiszállni 6.500 áfáért a lakás közelébe nem jöhettek.
5/6 A kérdező kommentje:
64. Nm 1 milla? Az kemény, uhhh.
Köszönöm a választ!
2020. nov. 2. 11:28
6/6 anonim válasza:
Belegondolsz ez a lakás alapterülete, a vésett falak nm2-e az így megvan egy 150 - 160 nm2. Ettől mèg mocskos drága volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!