Az emberek miért kiáltják ki könnyen a másikat trollnak, ha nem ugyanúgy gondolkodik, mint ők!?
Ja, téged annak hívtak ma reggel igaz?
Engem is.
Ez pszichológiai okot takar. Amennyiben fenyegetőnek érezzük a másik fél igazát, kifogytunk az érvekből, nem tudjuk befogadni a mondandóját, a lelkünkben keletkező diszkomfort érzés könnyítése miatt egy tisztességtelen eszközhöz nyúlunk. Megkérdőjelezzük a velünk szemben álló memtális képességeit, leh*lyézzük, trollnak nevezzük, mert a véleménye igazságát ezzel akarjuk kissebbíteni.
Röviden szólva, akire ráaggatjuk a troll címet azt figyelembe se kell vennünk, nem számít, haljon meg.
Ugye milyen ócska trükk?
Persze akadnak igazi elmebeteg provokátorok, ők kiérdemlik ezt.
@13:06
Azért nézzük meg a ló másik oldalát is, mikor valaki állít valamit, és jól le lehet vezetni érvekkel hogy totálisan nincs igaza. Aztán kínjában már minden baromságot el kezd összehordani, csak hogy a saját téves prekoncepcióját próbálja minden áron igazolni. Szerintem ez is nettó trollkodás.
5.!
Értem kikre gondolsz, bár az utolsó mondatomban nem utaltam erre eléggé.
Te ugyanazon érem egyik felét nézted, én a másikat.
De a troll is ugyanúgy gondolhatja rólunk, hogy antropomorf szereplői vagyunk a beszélgetésnek.
Ki kompetens eldönteni kinek van igaza?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!