Nagy összegű készpénzt hova érdemes be tennem?
Ha en eladnam a lakasomat valoszinuleg pontosan tudnam mi celom a penzzel, miert is adtam el az ingatlanomat.
En eleve nem adnam el az ingatlanomat, hiszen manapság az a legkifizetodobb befektetesi forma, az ingatlannak folyamatosan emelkedik az ara.
Mit csinalj vele 3 honapig amih nem jutsz bank kozelebe? Tedd be a ruhas szekrenybe.
1/4 válaszoló köszönöm a válaszod.
2/4 válaszoló igen a bankban azt fogják mondnai ami nekik jó azert is mertem feltenni ezt a kérdést erre az oldalra, hogy személyes tanácsokat tippeket olvassak. Azért köszönöm.
3/4 valóban a legjobb befektetés manapság ingatlanba fektetni, de nem jó kedvből adtam el. A lakás 1/2 része az enyém volt és az én részemet adtam el. Volt rá személyes okom. Nem a pénz miatt. És nem 3 honapig nem tudok bankba menni, hanem 3nap múlva leghamarabb munka helyen miatt. Ruhás szekrényben nem szeretnék ennyi készpénzt tartani ami szerintem érthető. Neked is köszönöm a válaszod.
4/4 :) koszi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!