Soraya keresztnévről mit gondoltok? Milyen angol/amerikai különleges vezetéknév illene hozzá?
Könyv szereplőnek kell
Váll alá érő, szőke hajú, sötétzöld szemű
Ha tudtok jó neveket (sorayán kívül) ne kíméljetek
Bond. James Bond.
Komolyan úgy akarsz könyvet írni, hogy még egy nevet sem tudsz magadtól kitalálni?
#1 miért, én lennék az egyetlen író aki segítséget kér??
És amúgy se én írom
#2 ez egész jól hangzik🤔🤔
De valaki hosszabban, különlegesebbet szeretnék
Azért köszi
Sunsunsun. Hosszabb, különlegesebb.
"én lennék az egyetlen író aki segítséget kér??"
Biztos nem, mert írónak nem neveznélek. Egyrészt mert semmi fantáziád látszólag, másrészt mert nem te írod, mint utóbb kifejted.
"És amúgy se én írom"
Igen, mindig a kérdező ismerőse, rokona, barátja vagy üzletfele szokott meleg lenni, vagy gombás, vagy fantáziátlan, de valamiért mindig a kérdezővel íratja ki a kérdést.
#4 "köszönöm a segítséget"
És valóban nem vagyok író, mint azt 'kedvesen' megállapította
És azért is elnézést kérek amiért fel mertem tenni egy kérdést, egy kérdés feltevő oldalon
Ezek jutottak eszembe amik szerintem szépen csengenek a Soraya-val:
Horall, Olson, Palmer, Naiman, Hardinge, Fouler, Cannella, Jogia, Nesbitt, Sill, Mallard, Duffield, Tonkin. Ezek annyira nem is hétköznapiak
#4-et szépen felpontozták, mikor csak kötekedik..
Kérlek szépen egy barátom ír egy könyvet, amiben én lennék az egyik szereplő, és kérte, hogy találjak ki magamnak egy nevet.
Bár mondjuk nem értem, miért kell magyarázkodnom, semmi rosszat nem csináltam, erre idejössz közeledni még beszólogatni..
#7 neked köszönöm a (HASZNOS) választ, pontozzátok fel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!